Éjszakai varázslat, virágba boruló kert

2023. 30. 03., 10:32pm
A holdfény vonzó ereje ihlette ezt a határozott illatot

 

Engedd szabadjára a legbensőbb ragyogásod a sejtelmes éjszakában a Gucci Bloom Eau de Parfum Intense segítségével! Ezzel az új, elbűvölő illattal, amely a Gucci Bloom szellemiségét képviseli. A holdfény vonzó ereje ihlette ezt a határozott illatot, mely maga a kreativitás megtestesülése, mindenkit arra bátorítva, hogy önmaga legigazabb valójában tündököljön.

A Gucci Bloom története

A Gucci Bloom, az álmok kertje, az eredeti Gucci Bloom Eau de Parfum megjelenésével vette kezdetét, amely a nőiesség és a megkérdőjelezhetetlen eredetiség új vízióját hozta magával.

A mester parfümőr, Alberto Morillas alkotta illat a jázminrügy kivonat és a tubarózsa jegyeit fonja megtestesült esszenciává. Az illat természetesen nyeri el teljességét, és úgy virágzik, mint az, aki viseli.

Gucci Bloom Eau De Parfum Intense

Egy éjszakai varázslat, amely felébreszti a benned rejlő legbensőbb éned. Az új Gucci Bloom Eau de Parfum Intense egyetlen üvegbe foglalja a nőiesség kreatív energiáját és felfedi a Gucci Bloom kert eddigi legcsábítóbb elegyét. 

Az illat érzékien emeli ki a kert fehér virágok virágos illatjegyeit. A fejjegyben ragyogó narancsvirág abszolút indítja el a varázst, míg a szívjegyben az arab jázmin és a tubarózsa bontakozik ki a Lady of the Night éjszaka nyíló virága által, amely még inkább fokozza ezt a mámorító csokrot. Az alapjegyben a pacsuli esszencia és a kristálymoha akkordok érzéki elegye által válik igazán hosszantartóvá az illat.

 

A dizájn

A napfogyatkozás intenzív feketeségére emlékeztető külsőbe öltöztetve, A Gucci Bloom Eau de Parfum Intense kozmikus motívuma a jellegzetes négyzet alakú, teremtő erőt sugárzó sziluettkép pecsételi meg az illat üvegét.

A külső csomagolás bordó Toile de Jouy Herbarium Gucci nyomattal díszített, amely az illat emblematikus virágzó kertjét jelképezi. Bíbor cseresznyeágak, virágok és levelek bontakoznak ki a fekete keretezett háttér előtt. Egy külső arany keret díszíti a mintát, visszhangozva az üveg merész ragyogását.

A kampány

A vizuális megjelenés egy új fejezetet nyit az elbűvölő kampányban, amelyben a főszereplő a színész-rendező Anjelica Huston, az énekesnő Florence Welch, a színész Jodie Turner-Smith és a divattervező, Susie Cave. A holdfény ereje által az új illat a Gucci Bloom elbűvölő álmok kertjében jelenik meg, megtestesítve a varázst, amellyel teljes egészében virágba borul az éjszaka sejtelmességében.

Kampányfilm: https://www.instagram.com/p/Cps0LQos7QR/

#InBloom

Tündökölj önmagad legigazabb valójában!

Elérhető: 2023. márciustól

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, webshopjaikban és a kiemelt magán parfümériákban

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.

Credits:

Photographer: Floria Sigismondi

Art Director: Christopher Simmonds