Egyszerre trendi és praktikus

2019. 23. 08., 1:10pm
Ilyen a Zewa legújabb háztartási papírtörlője. Az innovatív csomagolásba rejtett Zewa Wisch&Weg Quick Pack háztartási törlőkendőkre a konyhában, és azon túl is, bármikor számíthatsz!

Ilyen a Zewa legújabb háztartási papírtörlője. Az innovatív csomagolásba rejtett Zewa Wisch&Weg Quick Pack háztartási törlőkendőkre a konyhában, és azon túl is, bármikor számíthatsz!

Reggeli kávé az ágyban? Közös filmezés és nassolás a barátokkal a nappaliban? A papírtörlők a háztartások állandó főszereplői, ám, mint tudjuk, az apróbb balesetek nem csak a konyhában fordulhatnak elő.

A látványos dizájnnal ellátott Zewa Wisch&Weg Quick Pack háztartási papírtörlők lakásod bármely pontjának üde színfoltjai lehetnek, így mindig karnyújtásnyira vannak, bárhol is legyen rájuk szükség.

A trendi, vízálló csomagolás különálló lapokat rejt, így téve lehetővé az egy kézzel történő, higiénikus, gyors és kényelmes adagolást. Az új Zewa Wisch&Weg Quick Pack kiemelkedően erős és nedvszívó, kicsavarható, dörzsölésre is alkalmas háztartási törlőkendő, amely elől egyetlen folt sem menekülhet!

Válaszd ki kedvenceidet a Zewa Wisch&Weg Quick Pack papírtörlői közül és tarts belőlük egyet-egyet lakásod minden helyiségében!

 Zewa Wisch&Weg Quick Pack

-Könnyen kezelhető, különálló lapokból álló háztartási papírtörlő

-Higiénikus és vízálló csomagolás

-Kicsavarható, nedvesíthető és dörzsölésre is alkalmas, erős lapok

-Trendi csomagolása bármely helyiség üde színfoltja lehet

-Egy kézzel is könnyedén és gyorsan adagolható

Nézd meg a Zewa Wisch&Weg Quick Pack reklámfilmjét itt, vagy tudj meg többet a termékről itt.

 

A Zewa-ról

A prémium minőségű, legfejlettebb papír-ipari technológiákat alkalmazó piacvezető márka alapjait a 19. század utolsó évtizedében fektették le. A Zewa névadójának a dél-németországi Zellstoff‐Fabrik Waldhof gyárnak a futószalagjáról kerültek le az első Zewa termékek, melyek Magyarországon 1993 óta vásárolhatók meg. Azóta a Zewa márkanév fogalom lett, és piacvezetővé vált a háztartási papíráru kategóriában (Nielsen YTD április 2019, Mo., értékben). A Zewa termékeit a svéd Essity (korábban SCA) cég gyártja és forgalmazza 1995 óta. További információ: www.zewa.hu