Egységes, gyönyörű bőr

2023. 02. 10., 6:25pm
Egyedülálló innováció a pigmentfoltok ellen

 

A Thiamidol az Eucerin csodafegyvere

Sokak számára ismerős lehet, hogy az idő előrehaladtával bőrünk egységes színének megőrzése egyre nehezebb feladat. A terhesség alatti hormonális változások, akne okozta gyulladás vagy a bőr öregedési folyamatának következtében pigmentfoltok keletkezhetnek, akár szembetűnő helyeken is. Az Eucerin, a holisztikus dermokozmetikai megközelítés elkötelezettjeként egyedülálló hatóanyagot fejlesztett ki a sötét foltok csökkentésére, amely izgalmas nyárzáró központi téma volt.

Bármennyire is odafigyelünk a mindennapos arcápolásra, a napsugarak, aknés gyulladások vagy hormonális változások hiperpigmentációt, kisebb elszíneződések megjelenését okozhatják legtöbbször arcunkon vagy kézfejünkön. Ilyen esetekben a hámsejtek több melanint termelnek, ezzel esztétikai problémákat okozva bőrünkön.

Élen a kutatásban

A Beiersdorf kutatólaborjában erre a bőrproblémára fejlesztette ki a jelenleg elérhető leghatékonyabb megoldást. A forradalmi innováció 10 évnyi kutatás és több, mint 50.000 különböző hatóanyag tesztelését követően jött létre. Eredményeképpen bebizonyosodott, hogy jelenleg a thiamidol gátolja leghatékonyabban azt az enzimet, ami hozzájárul a hiperpigmentációhoz. Hatására csökken a melanin nevű pigment termelődése és 2 hét után már látványos változások érhetőek el. Kimutatták, hogy többek között az Eucerin Anti-Pigment Dual szérum használata mellett a hiperpigmentáció 12 héten belül akár 75%-kal csökken.

Főszerepben a gyönyörű, egységes bőr

Az Eucerin nyárzáró középpontjában az egészséges bőr és a hiperpigmentációs tünetek csökkentésére létrehozott innovatív hatóanyag, a thiamidol állt. A bőrgyógyászok az Eucerin termékeit jószívvel ajánlják a bőrproblémákkal küzdő pácienseknek.

A nyárzáró egyik különlegessége volt a bőrdiagnosztikai állomás, ahol Dr. Kiss Norbert bőrgyógyász felmérte az arra vállalkozók bőrének állapotát és rendkívül hasznos tanácsokkal látta el őket.

Képes Ákos, a Beiersdorf Pharmacy Business Unit Managere és Laczkó Csaba, a cég Senior Brand Managere beszélt a vállalat törekvéseiről és a thiamidol hatóanyagot tartalmazó Eucerin bőr- és arcápolási termékek nagyszerű hatékonyságáról.

Emellett szó volt arról is, hogy a thiamidol helyet kap a zsíros, aknéra hajlamos bőrre ajánlott DermoPure, illetve az öregedésgátló arcápolás részeként a Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsalád bizonyos termékeiben is.

Eucerin DermoPure hármas hatású szérum 40 ml

-Az aknét követő foltok elleni védelem: a szabadalmaztatott Thiamidol összetevőnek köszönhetően csökkentheti az akne következtében kialakult foltokat az arcbőrön (poszt-inflammatorikus hiperpigmentáció) és megelőzheti újbóli kialakulásukat.

-Pattanások elleni védelem: a hozzáadott szalicilsav segít csökkenti a pattanásokat, a licochalcone A (édesgyökér kivonat) megnyugtathatja az irritált bőrt.

-Mattító hatás: A termék a Szérum Szabályozó Technológiának köszönhetően hosszantartó, matt arcbőrt biztosít.

 

 

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D szérum 30 ml

-Öregedésgátló szérum érett bőrre
-Alkalmas minden bőrtípusra
-2 hét alatt csökkentheti az öregségi foltokat

 Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!