Egyedi ékszerek Anyák Napja alkalmából

2020. 20. 04., 11:00am
Készíts egyedi ékszert szeretteidnek! Legyen az egy szó vagy rövid üzenet, ajándékozz emléket idén a számodra legfontosabb személynek!

Készíts egyedi ékszert szeretteidnek! Legyen az egy szó vagy rövid üzenet, ajándékozz emléket idén a számodra legfontosabb személynek!

A gravírozható klasszikusok új külsőt kaptak: a finom, állítható hosszúságú Venetian típusú láncon három medál található. Ezekre szerelmes vagy sokatmondó üzenetet gravíroztathatunk: szavakat, számokat vagy szimbólumokat kérhetünk mindhárom medálra. A csodás nyaklánc 925 Sterling ezüstből készült és részben aranyozott verzióban is elérhető lesz.

Az idei Anyák Napi kampány három kis medálját három szó szimbolizálja: “one great love”.

A középpontban a szív medál található, amelyet két oldalról kör alakú medálok fognak közre. A terméket limitált ideig, különlegesen kedvező áron lehetságes majd beszerezni Anyák Napja alkalmából.

Tökéletes ajándék, hisz az érzelmekkel teli szlogen és az külön gravírozható három kis medállal időtlen és egyedi üzenetet adhatunk át, s ezzel válik a szeretet valódi jelképévé.

Többféle lánc, karkötő, gyűrű választható ajándékként, természetesen - általában – ezek is gravírozhatóak. A gravírozható termékek Április közepétől lesznek elérhetőek a Thomas Sabo kiválasztott üzleteiben és online: www.thomassabo.com.

A THOMAS SABO-ról

A THOMAS SABO a világ egyik vezető ékszer és óragyártó cége, mely tervezett termékeit forgalmazza és értékesíti férfiak és nők körében. A cég - melyet 1984-ben alapított Thomas Sabo Lauf der Pegnitzben, Dél-Németországban – mára már körülbelül 300 saját üzletet üzemeltet mind az öt kontinensen, összesen csaknem 1800 alkalmazottal. A THOMAS SABO központja egy körülbelül 500 alkalmazottat foglalkoztat.  A THOMAS SABO világszerte mintegy 2800 kereskedelmi partnerrel, valamint több vezető légitársasággal és hajóutazás üzemeltetőkkel működik együtt.

http://instagram.com/thomassabo  

http://twitter.com/THOMASSABO  

http://www.youtube.com/ThomasSaboOfficial