Egy új illat a márka stílusában

2022. 23. 09., 12:53pm
Az ikonikus illat, amely minden lehetőség előtt ajtót tár…

 

...ebben az évben a Nina, a Nina Ricci álomba illő parfümje új korszakot nyit. 
Környezetbarát megközelítéssel élve, a Divatház frissíti megjelenését, az eddiginél jóval környezettudatosabb lesz, anélkül, hogy elvesztené legendás illatlenyomatát, vagy egyedi imázsát. 
2022: A Nina éve

Elsőként a Nina bemutat egy új illatot, amely kellően fenntartható: Nina Fleur, egy citrusos, virágos elegy egy üvegben, amely visszhangozza a márka stílusát. 

Divatos, mint egy virágszirom a bőrön
Nincs klasszikusabb egy virágos mintánál. Vagy mégis? A Nina Ricci divatbemutatók megmutatják az ellenkezőjét azzal, hogy újraértelmezik a virágos mintát egy sokkal grafikusabb, színesebb módon. A nyomat, amely a Nina Fleur üvegén található, közvetlen a Ház hétköznapi kollekciójából jön: egy merész és újhullámos motívum, amely a rózsaszín két káprázatos árnyalatában tündököl. Ez az új kiadás örömtelin árasztja magából a kifutók világának szellemét, amely kívül és belül is ugyanolyan csillogó. 

Egy új, környezetbarát illat
Ugyanúgy, mint az ez évi Eau de Toilette, a Nina Fleur is egy etikus illat, amely tiszteli a környezetet. Összetevői 92%-ban természetes eredetűek és részben fenntartható hálózatokból származnak, különösen igaz ez a felelős forrásból származó* narancsvirágra. Néhány összetevője újrahasznosított, mint például az olasz citrom kivonat, amely a Nina illatok alapját képezi. Olyan gyümölcsökből származik, amelyeket az ételforgalmazók méretük, vagy külsejük miatt elutasítottak,azonban az illatokban tökéletesen használható minden részük.

Annak érdekében, hogy modern, de környezetbarát is legyen, a Nina Ricci úgy döntött, újraértelmezi a rá jellemző alma-üveget. Így most 20%-ban újrahasznosított és 100%-ban újrahasznosítható anyagból készül.

Természetesen a külső csomagolást is továbbfejlesztették: csak FSC tanúsítvánnyal* rendelkező papírt használnak hozzá – az iránymutató jelzés, amelyről felismerhető, hogy felelős erdőgazdálkodásból származó papírról van szó.
Korszerűsített és kimunkált megjelenés, melyhez 100%-ban újrahasznosítható celofán társul. 

Nina Fleur, egy új frissesség kibontakozása
A frissen szedett gyümölcsök aromája és egy bársonyos virágcsokor szelídsége: a Nina Fleur a növények igazi életképének megjelenítője, közvetlen és lendületes stílusban átadva.

Az illat friss, pikáns jegyekkel indít, amelyben a ‘Granny Smith’(zöld)alma keveredik a ragyogó olasz citrommal. Ezek a kirobbanó akkordok alkotnak kontrasztot a virágos szívjegyekkel, a narancsvirág elegyével és a nerolival, amiben a természet és az érzékiség eggyé válik. Majd ezeket követi a cédrus, amelyet a pézsma érintése lágyít, ezzel elegáns, fás tónussal átszőve az illatot.

A Nina Fleur tulajdonképpen egy virágminta újraértelmezése a Nina Ricci Divatház által: a természet szabad és modern víziója. Az öröm tiszta robbanása.

CLEAN
A Nina a természet és tudomány gazdagságára támaszkodik, hogy biztosítsa a termelés minden lépésének tisztaságát. Kivontak a formulából minden olyan elemet, amelynek potenciálisan negatív hatása lehet az egészségre és környezetre nézve.
A potenciálisan negatív hatásaik miatt kivont legismertebb összetevők a parabének, ftalátok, talcum, BHA és BHT, a triklozán, az ásványi olajok és szilikonok.

VEGÁN
Szeretik az állatokat. Támogatják a kisállat kísérletek eltörlését és nem használnak semmilyen állati eredetű terméket, mint például a méhviasz, az állati pézsma, ámbra, cibet és vegán szintetikus pézsma.

ECO-FRIENDLY
A Nina illatvonal tiszta formulája legalább 90%-ban természetes eredetű összetevőkből és felelős forrásból származó kulcsösszetevőkből áll.
A természetes eredetű összetevők természetes forrásból származnak és egy kémiai folyamaton esnek át, hogy javítsák minőségüket és élettartamukat.

Nina: 90%-ban természetes eredetű összetevők + felelős forrásból származó vanília kivonat
Nina Fleur: 92%-ban természetes eredetű összetevők + felelős forrásból származó narancsvirág 
Nina Rose: 91%-ban természetes eredetű összetevők + felelős forrásból származó narancsvirág
Nina Rouge: 91%-ban természetes eredetű összetevők + felelős forrásból származó fahéj
Nina Extra Rouge: 90%-ban természetes eredetű összetevők + felelős forrásból származó rózsa

REFILLABLE – ÚJRATÖLTHETŐ
A Nina környezetbarát csomagolása egy 80ml-es újratölthető üveget tartalmaz.

ECO-DESIGN – KÖRNYEZETTUDATOS CSOMAGOLÁS
Az üveg 20%-ban újrahasznosított üvegből áll (korábbi vásárlók használt üvegei). Ez szintén 100%-ban újrahasznosítható.

A külső csomagolás mérete lecsökkentett, így kevesebb papír felhasználásával és kevesebb széndioxid kibocsátással készül. Az FSC tanúsítvánnyal rendelkező papír biztosítja a fa összetevők fenntartható forrásból való beszerzését.

A CITROM MÁSODIK ÉLETE
Az olasz citrom egy kulcsösszetevő az illatban, amely gyönyörűen szimbolizálja a végbemenő változtatásokat. A Nina illatokhoz használt esszencia újrafelhasznált: olyan gyümölcsöket használnak hozzá, amelyet az élelmiszerkereskedők méretük vagy küllemük miatt elutasítottak. Ezek a citromok nem jelennek meg az élelmiszerpiacon a külsejükre vonatkozó előírások alapján. Azonban ahelyett, hogy eldobnák, felhasználják őket az illatokban. A gyümölcsök minden részét hasznosítják. A levelüket, a héjukat és a gyümölcshúst is, ami egy ínyenc felhangot kölcsönöz az illatnak az ő élénk, zamatos kivonatával.

Elérhető: 2022. augusztustól
Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.