Egy új, csodás illat - All you need is love!

2021. 21. 10., 7:48pm
A Rose Gold Eau de Parfum a Ház optimista életszemléletét tükrözi energikus, ragyogó és rabul ejtő illatkompozíciójával.

 

Egyben főhajtás a Tiffany gyémántból és nemesfémekből készített, szemet gyönyörködtető ékszerei előtt, arra ösztönözve, hogy a Rose Gold Illatfelhőjén át szemléljük a világot.

A sugárzó, pezsgő  Parfum az innovatív Jerome Epinette mester parfümőr remekműve.

-Az illat ragyogó és játékos fejjeggyel indít, meghatározó összetevői a fekete ribizli, a rózsabors és a licsi. 

-A szívjegy ékessége a különleges japán hibrid, a kék rózsa akkord, ezzel a Tiffany márka egyik jellegzetes színárnyalatát idézi meg, és egyben gondoskodik a parfüm finom illatáról.     -Az alapjegyeknél a pézsmával és írisszel elegyített pézsmamályva (ambrette) magok puha melegséget kölcsönöznek az illatnak.

Az üde, rózsás orca színében pompázó esszencia fényárba burkolja az illatüveget, melynek formavilága, metszése a Tiffany rose gold ékszereit varázsolja elénk és a Tiffany legendás gyémántcsiszolási technikáiból merít ihletet.

Az aprólékos munkát igénylő csiszolások az üveg talapzatán és vállán a Tiffany mestereinek kimagasló szakértelme előtt tisztelegnek, akiknek minden törekvése kiemelni a drágakövek szépségét teljes pompájukban, megmutatva tündöklő ragyogásukat. Az illatüvegbe vésték a parfüm fő összetevőinek nevét, az üveg nyakát pedig Tiffany Blue® színű alapon arannyal nyomott Tiffany & Co. márkajelzés ékesíti. A klasszikus Tiffany Blue® illatdoboz azt a hatást kelti, mintha fémes rózsás arany festékbe mártották volna.  

 

A Tiffany a legendás fotóművészt, Steven Meiselt kérte fel, hogy az elegáns Rose Gold ellenállhatatlanul vonzó, energikus kisugárzását életre keltse a kampányban.

Meisel lencséjén keresztül

Fei Fei Sun,

Kristina Grikaite és

Anok Yai modellek testesítik meg az illat magával ragadó, energikus és modern karakterét.

A szakmai berkekben nagy elismerést kivívott Pat McGrath sminkmester és Guido Palau hajszobrász gondoskodtak arról, hogy rendkívül egyedi hatású és stílusú felvételek szülessenek. A kampány videó zenei aláfestéséhez, az All You Need Is Love című sláger egyedi hangulatú feldolgozásának előadására a luxus ékszerház Nina Nesbitt énekest kérte fel, akinek karrierje töretlenül ível felfelé.

Csodálatos kampány videó:

https://www.youtube.com/watch?v=p6BLJhW6sgs

TIFFANY ROSE GOLD - All you need is love!

Ez az álomszép új illat – az ajándékozás mesterétől - az egyik legtökéletesebb évfordulós, lánykérős, babavárós, születésnapi vagy karácsonyi ajándék lehet idén télen. Tökéletesen kifejezhetjük szeretetünket és odaadásunkat.