Egy ragyogó és derűs illat

2022. 12. 12., 12:42am
Ünnepi limitált kiadás gravírozott aranycsillaggal


A Nina Ricci bemutatja az elismert, letisztult és vegán Nina by Nina RicciEau de Toilettevarázslatos, limitált kiadását, exkluzív, ünnepi csomagolásban.

A hófehérbe öltöztetett üveget egy ragyogó, arany csillag ékesíti: egy elbűvölő gyűjtői kiegészítő, amelytől tökéletessé válik ez az ünnepi ajándék. 

Csodálatos téli átalakulás 

Az ünnepekreaz alma alakú Nina üveg havas, fehér színbe öltözött, mely oly hívogató, akár csak a friss hó. Az egyszínű külső magába rejti a finom vonalakat, a leveleket és a kupakot is.

Így kölcsönözve az illatnak lenyűgöző, ünnepi megjelenést. Fehér és arany zsinór fut körbe az üveg nyakán egy arany csillaggal, gravírozott az NR monogrammal.

Az illat pazar érintését az üveghez passzoló fehér és arany doboz teszi teljessé. Varázslattal teli, ajándékozásra kész illat – tökéletes ajándék Nina-rajongóknak, de olyanoknak is, akik megismerkednének a Nina kollekcióval.

A legellenálhatatlanabb alma melyet a természet inspirált

Az eredeti, nagy népszerűségnek örvendő Nina Eau de Toliette-et rejti magában a limitált kiadású üveg. 
2006-ban Olivier Cresp mesterparfümőr alkotta meg ezt az ínycsiklandó, citrusos-virágos illatot, melyet a tiltott gyümölcs édes csábítása inspirált. Egy ragyogó, csillogó és derűs illat. 
A Nina az olasz citrom pezsdítő energiájával indít, melynek frissessége egy lime-csavarral válik hangsúlyosabbá. Az illat szívében a karamellizált alma keveredik abársonyos gardéniával. Az alapjegyek szikrázó érzékiséget fednek fel, ahogyan a fehér pézsma krémes melegségével körül öleli a kifinomult cédrusfát. Egy vonzó, végső jegy, amely ellenállhatatlan csáberőtadennek a játékos illatnak.

Tiszta &Vegán formula - Természetesen 

A Nina Ricci megalkotott a Nina Eau de Toilette-ből egy tiszta,vegán formulájú, elragadó, ünnepi kiadást. A Nina CLEAN&VEGAN a Nina Ricci-től,90%-ban természetes eredetű és fenntartható forrásból származó összetevőkbőláll. A formula tartalmazza a Nina jellegzetes jegyét, vagyis az újrafelhasznált olasz citromot. Ezt a jegyet olyan citromokból nyerik, amelyek kifogásolható megjelenésük vagy méretüknél fogva nem kerülnek kereskedelmi forgalomba. Ahelyett, hogy ezeket az esztétikai normáknak nem megfelelő gyümölcsöt kidobnák, az illatokban hasznosítják. Minden citromot az utolsó cseppig hasznosítanak- a levétől a héjon át egészen a gyümölcshúsig.

Elérhető: 2022. decembertől
Megvásárolható:kizárólag a Douglas parfümériákban és a douglas.hu webshopban.
Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.