Egy lázadó, akinek célja van

2022. 29. 08., 10:30pm
Egy vakmerő kontraszttal, vagyis a pezsdítő frissesség és az energikus, fás jegyek ötvözetével, az illat szembeszáll az elvárásokkal

 

Egy vakmerő kontraszttal, vagyis a pezsdítő frissesség és az energikus, fás jegyek ötvözetével, az illat szembeszáll az elvárásokkal és megidézi a kampány szemléletét

A bátorság kockázatvállalással kezdődik.
Törj ki az elvárások szorításából!
Szállj szembe határaiddal és mindennel, ami az utadba áll!
Merj dacolni!
Calvin Klein Defy Az új férfi illat
#CKDEFY

Idén ősszel a CALVIN KLEIN egy teljesen új illat alapot álmodott meg.

Az ETERNITY, az EUPHORIA és a CK ONE illatcsaládok után most mutatkozik be az új DEFY család, elsőként egy férfi illat bevezetésével. Az újdonságot a Golden Globe-díjas skót színész, Richard Madden képviseli a kampány során.

Egy sor sebezhetőnek tűnő, ön azonos, ugyanakkor küzdelmes pillanaton keresztül csúcsosodik ki bátorságába vetett hite, amely a személyes dac és kockázatvállalás metaforájaként szolgál.

A kísérő képsorok mind hozzáadnak a kampány erőteljes kisugárzádához, ahogyan Madden egy háztetőn ülve lázadó pillantást vet, az ikonikus Calvin Klein farmert és az időtlen fehér pólót viselve.

Fiatal, különc. Egy lázadó, akinek céljai vannak. A modern férfi, aki szembeszáll a tradicionális férfi sztereotípiákkal. Elhivatott, nem fél kockázatot vállalni, de sebezhetőségét kimutatni sem, és kiáll a számára fontos ügyek mellett.
https://www.youtube.com/watch?v=cPX33PuC9UA  
https://www.instagram.com/p/CW8G32tq4P6/  

A Defy az élénkítő frissesség és erőteljes fás jegyek kontrasztja: egy Eau de Toilette azoknak férfiaknak, akik úgy feszegetik a saját határaikat, hogy közben felfedezik a bennük rejlő igazságokat és ellentéteket.

Az illat az addiktív citrus, bergamott, és friss levendula abszolútum keveredésével nyit. A szívjegyében található sztár összetevő, a vetiver olaj, - amit Haiti-ről felelős forrásból szereznek be - vibráló nyerseséget és ellenállhatatlan textúrát biztosít az illatnak, amit gazdag, csábító ámbrás jegyek zárnak.

Illatcsalád: Fás – aromás
Illatjegyek:
Fej - bergamott olaj, mandarin olaj, cédrus levél olaj
Szív - levendula, zsálya olaj, viola jegyek
Alap - vetiver olaj, ábrás jegyek, pézsma

Ez a férfias,fás, friss illat egy modern és minimalista üvegben jelenik meg, aminek lekerekített szélei és éles, egyenes vonalai a sebezhetőség és bátorság kettősségének szimbólumai. 

A kupak és a kartondoboz a Calvin Klein farmerokat idézi meg matt textúrájú, kék farmermintás dombornyomásával és a feltűnő ezüst márkajelzéssel. 
Termék linkek:
https://www.douglas.hu/p/calvin-klein-calvin-klein-defy-253802  
https://www.douglas.hu/p/calvin-klein-calvin-klein-defy-deo-stick-1032290 

Elérhető: 2022. augusztustól
Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, webshopjaikban, a lovebrands.hu oldalon és a kiemelt magán parfümériákban
Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.