Egy illat, mely tükrözi valódi önmagad

2022. 27. 06., 1:39pm
A tükör az első, ami megmutatja, kik vagyunk valójában és hogyan képviseljük magunkat a világban.

 

Bátorít, hogy feltegyük magunknak a kérdést: hogyan dönthetjük el, hogy felfedjük-e valódi önmagunk másoknak?  Válaszként erre, a HUGO Parfümök bemutatják a HUGO Reflective Edition-t, egy merész új férfi illatot, amely egyediségünk energiáját ünnepli és az egyediség szépségét helyezi rivaldafénybe.

A ReflectMy Time kampány

A HUGO mondta először: önmagunknak lenni a legerőteljesebb dolog a világon. A párbeszéd indító kampány, vagyis a #ReflectMyTime párosul az új Eau de Toilette bemutatásához. Három inspiráló kisfilmben a HUGO megosztja a Z generáció úttörőinek történeteit, akik hűek maradnak szenvedélyükhöz és minden nap követik saját útjukat, vezessen az bárhová is.

A balett táncos Guillaume Diop, táncával felrázza a világot rendkívüli képességeivel és szenvedélye iránti elhivatottságával, míg

a művész Kelvyn Colt energikus dalszövegén keresztül fedi fel magáról az igazságot.

A parkour-profi Toby Segar messzebbre vitte sportágát, mint azt bárki lehetségesnek tartotta volna és megírta saját történetét egy sor ugrásba foglalva.

A #ReflectMyTime kampányon keresztül mindenki felfedheti, hogyan műveli azt, amit rendkívül szeret, és egyben ez megengedi, hogy megvalósítsák önmagukat minden egyes nap.

Az egész rólad szól

Hűvöskés, gyümölcsös és friss, a függőséget okozó HUGO Reflective Edition-t az egyéniségek sokoldalú mivolta inspirálta. A tükrös-metálos üveg az ezüst szitanyomott logóval és az ezüst kupakkal mintegy napi emlékeztetőként szolgál, hogy fejezd ki valódi önmagad a világnak.

Az átütő citrusos fejjegyek keverednek a frissítő eukaliptusz és jeges menta jegyekkel, amelyek bevezetnek a merész szívjegyekbe. Vagyis az ibolyalevelekhez, a nashi körtéhez és a ciprushoz, majd lassan felfedik a meleg vetiver és ámbra akkordokat. Frank Voelkl parfümőr kreációja. Ez a gyümölcsös Eau de Toilette azért született, hogy visszatükrözze azt, ami igazán Te vagy.

Készülj fel önmagad kifejezésére!

A HUGO az úttörőknek, a kockázatvállalóknak és a felfedezőknek szól. A HUGO egyediségtudatától vezérelve készült ez az új, limitált kiadású illat, mely tiszteleg az önkifejezés fontossága előtt annak minden aspektusában. Belőled csak egy van. Tehát hogyan fogod megmutatni önmagad?

#ReflectMyTime #HowDoYouHUGO

Elérhető: 2022. júniustól

Megvásárolható: Douglas üzletekben

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.