Egy app, számtalan életérzés

2023. 06. 06., 8:12am
Elindult az ÉnBudapestem applikáció, amely egy budapestieknek szóló, városi szabadidős életet és kultúrát segítő kezdeményezés

 

by Szendi Horváth Éva

Az ÉnBudapestem applikáció aktuális programokra és kedvezményekre helyezi a hangsúlyt. Ezáltal elsősorban a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában lévő kulturális, sport- és turisztikai intézményeknek biztosít kiemelt megjelenési lehetőséget és közvetlenebb kapcsolatot a városlakókkal.

A Budapest Brand nZrt. ÉnBudapestem applikációja olyan fővárosi szolgáltatásokat helyez előtérbe, melyek a budapesti lakosok körében minőségükkel, színvonalukkal elősegítik egy még kedvezőbb városkép kialakulását.

A regisztrálók 20 százalékos kedvezménnyel válthatnak jegyet a Budapesti Történeti Múzeumba, a Budapesti Art Mozik vetítéseire, a Trafó előadásaira. A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárba is jutányos áron válthatnak bérletet, és fokozatosan egyre több fővárosi cég csatlakozik a kezdeményezéshez. Júniustól 5-től az app felhasználói kedvezménnyel léphetnek be valamely fővárosi gyógyfürdőbe és a strandokra, de hamarosan a Fővárosi Állat- és Növénykertbe is engedménnyel válthatnak jegyet.

A főváros szeretné ellensúlyozni a megemelkedett lakossági és önkormányzati terheket, még sikeresebbé, ugyanakkor elérhetőbbé tenni a kulturális programokat. Az ÉnBudapestem applikáció segítségével a városlakók továbbra sem szorulnak ki a lehetőségekből, a fővárosi intézmények pedig magasabb látogatószámra számíthatnak.

Az állandó kedvezményeket biztosító applikáció és online kártya használata a jubileum évében minden felhasználó számára ingyenesen elérhető.

Az ÉnBudapestem applikáció a Budapest 150. évfordulóját ünneplő programsorozat részeként debütált idén tavasszal. Bővebb információ: https://enbudapestemapp.hu/

 Egy app, számtalan élmény – animációs videó: https://www.youtube.com/watch?v=hsfOdgY0_6I

Kezedben a főváros! – animációs videó: https://www.youtube.com/watch?v=MBE9O3WZYkE

A Budapest150 összes programja megtalálható a 150.budapest.hu oldalon.