Egész évben barnaság!

2021. 20. 10., 4:15pm
Nyári barnaságunk kezd tovatűnni. Egyre kevesebb a napsütés, egyre rövidebbek a nappalok, bár az október hozhat még néhány szép napot.

 

Az ősz beköszöntével megérkezett a hideg és szeles időjárás, ami, sajnos, nem kedvez bőrünknek. Ezért fontos számára a megfelelő támogatás biztosítása annak érdekében, hogy hidratált és selymesen puha maradjon az őszi-téli időszakban is. 

Nagy örömünkre a DM üzletekben most három új Palmer’s termékkel is találkozhatunk, amik segítségével táplálhatjuk és óvhatjuk bőrünket, valamint fenntarthatjuk rugalmasságát, akár barnaságát is. 

Ki ne szeretne egész évben csoki barna lenni?   Fedezd fel a káros UV sugaraktól mentes barnulás élményét a Palmer’s Natural Bronze barnító testápolók segítségével! A termékek fokozatosan alakítják ki a természetes barnaságot, miközben értékes összetevőik révén ápolnak és hidratálnak. Elérhető kakaóvajas és kókuszolajos változatban, választható, kinek – kinek tetszése szerint!

A Palmer’s Eredeti Kakaóvajat több mint 101 dologra használhatjuk, ezzel egy igazán sokoldalú termék kerülhet az otthonunkba. Néhány példa, mire is jó:

Az egyedülálló tiszta kakaóvaj formula a kéz melegétől megpuhul és a bőrre kenve sokáig megőrzi annak hidratáltságát, köszönhetően kakaóvaj és E-vitamin tartalmának.

A normál, száraz, illetve nagyon száraz bőrre ajánlott kakaóvaj bőrpuhító hatású hatóanyagban gazdag, a bőrt selymessé, rugalmassá és csodálatosan hidratálttá teszi. Alkalmas intenzív kezelésekhez és éjszakai regeneráló pakolásokhoz használni mélyhidratáló hatása miatt.

Kiváló az ekcémás bőr ápolásra is! Halványítja a sebhelyeket, napozás utáni bőrnyugtató hatása pedig kiváló. Tiszta kakaóvajat és E vitamint tartalmaz.

Fontos! Parabén és ftalát mentes. Dermatológiailag tesztelt. Kizárólag külsőleg használd! Gyermektől tartsd távol és a szemmel való érintkezést is kerüld!

A barnító testápolók

A Palmers Kakaóvajas Natural Bronze Testápoló 24 órás hidratálást biztosít, önbarnítót és kakaóvajat tartalmaz.

Fokozatosan alakítja ki a természetes barnaságot, miközben hidratál és táplál. Minden bőrtípusnak megfelel.

Fontos! Kizárólag külsőleg használatra! Gyermektől tartsd távol és a szemmel való érintkezést is kerüld! Amennyiben mégis a szembe kerülne, alaposan öblítsd ki tiszta vízzel! Irritáció esetén hagyd abba használatát! Ez a termék nem tartalmaz fényvédőt és nem véd a napégéstől.

A Palmers Natural Bronze Kókuszolajos Testápoló bőrbarát, növényi eredetű, cukorrépából nyert barnító hatású összetevőt tartalmazó, kókusz illatú.

Fenntartható etikus forrásból származó kókuszolajjal és tahiti Monoi olajjal készül, táplálja, valamint egészségesen ragyogóvá teszi a bőrt. Gyorsan felszívódik, nincs benne mesterséges színezék. Mély hidratáló hatású, természetes barnasága nem foltosodik.

Fontos! Használat után, mindenképpen moss kezet, és várj pár percet, mielőtt felöltöznél! Csak külsőleg! Gyermektől tartsd távol és a szemmel való érintkezést is kerüld! Amennyiben mégis a szembe kerülne, alaposan öblítsd ki tiszta vízzel!

A termékek már elérhetőek a dm-ben.

A Palmer’s Kakaóvajas Testradír egy exkluzív termék, ami Lovebrands oldalára érkezett.

Hagyd, hogy segítségével bőröd teljesen újjá szülessen! Természetes zúzott kakaóbab segítségével távolítja el az elhalt hámsejteket, miközben a shea vaj, a kakaóvaj és az E-vitamin mélyen táplálja bőrödet

Használati utasítás: a test teljes területét körkörös mozdulatokkal masszírozd be a testradírral! Figyelj a nagyon száraz részekre, mint könyök térd, sarok! Használat után mosd le alaposan bőrödet, és élvezd frissességét, puhaságát, megújulását!

Kizárólag a Lovebrands.hu oldalon!