Edzéshez öltözve tíz éve

2021. 08. 09., 9:23pm
Hatékony edzést igazi, jó edzőruhában tudunk végezni. Aki edzőterembe jár vagy futni, jól tudja. És jól tudja ezt Hegedűs Ildikó is, edző, ruhatervező.

Tíz évvel ezelőtt úgy döntött, létrehozza saját márkáját, az Indi-Go Fitness Style-t, látván a lányok által viselt holmikat. Úgy gondolja az óta is, minőségi anyagokból készült, kényelmes, de nagyon csinos, trendi edzőruhában jól érzik magukat a mozgás hívei.

Idén 10. születésnapját ünnepelte Ildikó az Indi-Go Fitness Style-lal. A születésnapi partira meghívta a barátait, partnereit, vásárlóit, hogy együtt ünnepelhessen velük.

Sztárok a kifutón 

Igazi sztárdömping volt ez a találkozó az Indi-Go Fitness Style 10. születésnapja alkalmából tartott nagyszabású divatbemutatón és partin a budapesti Hemingway étteremben.

A kifutón ismert személyiségek, köztük színésznők, riporterek, híradósok, népszerű modellek valamint nagy rajongótáborral rendelkező influencerek mutatták be a sportos kollekciókat.

A szereplés és a színpadi mozgás – természetesen – nem volt idegen tőlük:

Görgényi Fruzsina, Nagy Alexa, Bátyai Éva, Somossy Barbara, Czippán Anett, Stohl Luca, Péter Szabó Szilvia, Szabó Dóra, Kocsis Korinna, Fésűs Nelly és hatéves kislánya Elza, Détár Enikő, Madár Veronika és Széphalmi Juliska.

Fenti csapatot kiegészítette egy táncos lánybanda, és

egy jógastúdió három tagja. Mindannyian bemutatták, milyen a mozgás öröme a prémium edzőruhákban.

Az esemény háziasszonya Gelencsér Tímea volt, aki öt éve az Indi-Go Fitness Style arca.

 A program részeként táncpartnerével Hegyes Bertalannal is fellépett. A 2020-as Dancing with the Stars győztes párosa látványos koreográfiájával, természetesen, ezúttal is hatalmas sikert aratott.

Az est fellépője, Agárdi Szilvia énekesnő, csodálatos hangjával varázsolta el az ünneplő résztvevőket.

Születésnap nem lehet torta nélkül, a finomságokat a Cornexi készítette. Mindjárt hármat is, különböző ízekben, mentes változatban, így mindenki bátran megkóstolhatta.

Az este folyamán táncot is tanulhattak a vállalkozó szelleműek. A salsa elsajátításában a hölgyek voltak bátrabbak.

A tombola izgalmaiban és örömében jó néhány vendég részesült, remek ajándékok voltak.

Az est zárása igazi parti volt jó zenékkel, sok beszélgetéssel, nevetéssel.

Hegedűs Ildikó, az Indi-Go Fitness Style megálmodója elmondta, hogy a tízedik születésnapot nagyon várták, mert szerették volna méltóan megünnepelni.

"Számtalan meglepetéssel készültünk a rendezvényre. Megkerestük például a legrégebbi vevőnket és azt is, aki a legtöbbet vásárolt már nálunk. A fellépő sztárok listáját pedig úgy állítottuk össze, hogy több korosztály megtalálható legyen benne. Kollekcióinkat ugyanis nemcsak a sportolóknak készítjük, hanem tulajdonképpen bárkinek. A fiatalabb generációtól az idősebb korosztályig, mindenki megtalálhatja a számára megfelelő típusú ruhákat."

A művésznő és kislánya

Fésűs Nelly előszört állt színpadra kisebbik gyermekével, a hatéves Elzával. "Régi álma volt a kislányomnak, hogy együtt állhassunk színpadra. Amikor premierre készültem korábban folyton azt kérdezgette, hogy mikor léphet ő is fel” - mondta az este végén Fésűs Nelly.

„Ennek most volt itt az ideje. Elza olyan jól érezte magát, hogy a végén még a tombolát is ő húzta. Büszke vagyok rá, mert nagyon határozott kislány, nem idegen számára a szereplés. Még az is lehet, hogy hasonló pályát választ majd, mint én."

 

Az Indi-Go Style márka 2011 óta van jelen a sportruházat piacon. Kollekciójukban gyönyörű, elegáns edzőruhák találhatóak. Különlegességük, hogy speciális, mikrocellás szerkezetű, egyedülálló összetételű alapanyagokból készülnek, melyek légáteresztőek, nedvességelvezetőek, és hő szabályozóak.

 

Fotó kredit: Indi-Go Fitness Style/Szabó Lilla