Édes, rózsás - Élénk zöld, és az idei ősz

2020. 26. 09., 12:25pm
A CND őszi kollekciója hamarosan elérhető immáron Magyarországon is.

A CND őszi kollekciója hamarosan elérhető immáron Magyarországon is.

Kezdjük a pulóverszezont a CND Autumn Addict kollekcióval, melyet az őszi fák lombozata ihletett. A CND Shellac leoldható professzionális gél lakk és a CND Vinylux tartós ápoló körömlakk színpalettáján egyaránt megtalálható a hat új, őszi árnyalat, amelyek az évszakok változását testesíti meg.

"A gyümölcsösök ihlette kollekció egy sugárzó őszi szezon palettája, amely magában foglalja a földes idényt meleg színeivel és hozzáad egy kis sugárzó zöldet." - mondta Jan Arnold, a CND alapítója.

•                    Pacific Rose: Édes, rózsás élénk rózsaszín.

•                    Gala Girl: Klasszikus nude.

•                    Sweet Cider: Friss világosbarna.

•                    Fuji Love: Lédús lila.

•                    Cherry Apply: Gazdag közép piros. (Limitált!)

•                    Crisp Green: Élénk zöld. (Limitált!)

Elérhető: 2020. októbertől az X Beauty Group / CND Nail Lounge Budapest, Ó utca 6. szám alatti üzletében és a www.shop.naillounge.hu webáruházban.

CND VINYLUX 7 napig tartós ápoló körömlakk

A szabadalmaztatott CND Vinylux formula számos technológia kombinációja, ez teszi a terméket igazán egyedivé: a továbbfejlesztett légáteresztő keratin, E-vitamin és jojoba olaj keverékét tartalmazó ápoló összetétel kényezteti a körmöket. A ProLight technológia pedig növeli a körömlakk tartósságát természetes fény hatására. Nincs szükség UV vagy LED fényre, hiszen 8 és fél perc alatt a levegőn tökéletesen megszárad.

CND SHELLAC professzionális leoldható gél lakk

14+ nap magas fényű gél lakkozás a természetes köröm sérülése nélkül. Körömbarát, hiszen nem kell megreszelni és bufizni a természetes körmöket, így azok nem vékonyodnak el. Tartós, mint a zselé és könnyű felvinni, akár egy körömlakkot. Akár 5 perc alatt leoldható a CND ápoló leoldójával a megfelelő fedőlakk használata esetén. Hét káros összetevő mentes! Nem tartalmaz toluolt, kámfort, formaldehidet, ftalátokat (DBP), formaldehid gyantát, xilént és metil-etil-ketont (MEK). Így valószínű, hogy nem okoz allergiát. A CND Shellac egy professzionális termék, így kizárólag OKJ vizsgával rendelkező körmösök, illetve Shellac Certified PRO képzésen résztvevők vásárolhatják meg.