Édeni stílus, paradicsomi színpompa

2019. 04. 04., 4:10pm
Újabb darabokkal bővült a neves ékszer és óra márka 2019-es tavasz-nyári kollekciója - immár a legújabb óra, fülbevaló és Generation Charm Club kollekció is elérhető a showroom-ban!

Újabb darabokkal bővült a neves ékszer és óra márka 2019-es tavasz-nyári kollekciója - immár a legújabb óra, fülbevaló és Generation Charm Club kollekció is elérhető a showroom-ban!

Generation Charm Club 

A 2018-as évben megújult Thomas Sabo Generation Charm Club óriási kínálatából mindenki kiválaszthatja a stílusához leginkább illő összeállítást. Az érdeklődők bármilyen öltözethez passzoló ékszereket találnak a kollekcióban. Mind ezüst, mind arany színekből áll a kínálat, kedvünk szerint. Idén még jellemzőbbek a színes, csillogó kövek.

Karma Beads

Ezekben az izgalmas, akár egyenként is teljes értékű ékszerként felfogható gyöngyökben a keleties motívumok uralkodnak.

Karika fülbevalók minden mennyiségben

A klasszikus karika fülbevalók kedvelői és a divatrajongók is imádni fogják ezt a kollekciót, ami egyaránt tartalmazza a must have változatokat és a formabontóbb megoldásokat is. A karikák nagysága az egészen kicsitől a kirívóan nagyokig terjed.

Welcome to Paradise!

A 2019. tavasz-nyári, színpompás Sterling Silver kollekciójának darabjai a nyári, csillogó valódi kövek paradicsoma. Virágformák és kulturális szimbolizmus: a Sterling ezüst nyár 2019 gyűjteménye. A Thomas Sabo páratlan színválasztékot kínál az álmodozó árnyalatoktól a modern talizmánokig. Kreatív színek keveréke, ezzel innovatív, egyben hagyományos.

A klasszikus és az extravagáns technikák mindegyike kiváló minőségű ékszereket eredményez. A kollekció nőies ékszerdarabjai a könnyedséggel párosítják a paradicsomi színeket. A díszes szitakötő medálok és amulettek, valamint a tollazatok egyedülálló változatossága, a papagáj színei kövekből és hideg zománcozásból tevődnek össze.

Legyen nyaklánc, gyűrű, karkötő vagy medál - a valódi abalone gyöngyház csillogó, irizáló megjelenése mindenütt jelen van. A kínálat hosszú, színes mobil fülbevalókkal bővült.

A bennszülött amerikaiak hagyományos kézművessége ihlette a futurisztikus talizmánokat, mint pl. a gyík, a sas, a skorpió, az álomfogó és a nap szimbóluma. A kollekció újraindítja az eredeti amerikai délnyugati jelképeket.

Szerelmi horgony, szerelmi iránytű és „LOVE, FAITH, HOPE” gravírozás: a játékos és a játékosok választéka, a filigrán ékszerdarabok szeretik, hisznek és reménykednek mind vizuálisan, mind szimbolikusan. Ezeknek a személyes mintáknak a tengeri megjelenése a nyári ruhák csodás kiegészítői. A fülbevalók, karkötők, nyakláncok és a gyűrűk, ezüstből készültek, de kaphatóak olyanok is, amik arannyal vannak bevonva.

Az új Sterling Silver kollekciók elérhetőek a kijelölt üzletekben és a www.thomassabo.com online áruházban, valamint a kiválasztott partnereknél.

Időtálló, ikonikus klasszikusok

2019. tavasz-nyári szezonban a márka elindítja a CODE TS watch órakollekciót. Ezek a modellek elegánsak, a különböző rozsdamentes acélból készült karórák lapjai színesek, vagy feketék. Hangulatunktól függően az óraszíjak cserélhetőek, például sportos NATO textilpántra.

Ízlésétől függően, különböző formatervezési minták és stílusok díszíthetik a csuklót, akár egy karkötő.

A kör alakú 38 mm-es tok és a minimalista óralap a CODE TS órát jelenti. Az új, uniszex-stílusú „kód” - egy világos design, modern izgalmas keverékkel. Megjelenése az 50-es évek retro korszakát idézi, amely bármilyen stílus mellett hordható. Magabiztosságot és különleges egyedi kinézetet biztosít a CODE TS.

Az új Arizona Spirit órák karkötője kizárólag etno dombornyomással és gravírozással készül, emellett élénk színű számlapja teszi a könnyedség és pozitív energia szimbólumává.

A szezon másik kiegészítője a sportos kronográf-változat, anépszerű REBEL AT HEART Női karóra. Kizárólag a termék kereten kifejlesztett, piramis-stud kialakításáról és kézzel készült óraszíjáról ismert.

Az új CODE TS , valamint egyéb új órák is megtalálhatóak minden Thomas Sabo üzletben és a www.thomassabo.com -on, valamint a kiválasztott partnereknél.