EQ Nap ismét

2018. 27. 09., 9:20pm
Király Gábor, Náray Tamás, Kósa Erika, Várkonyi Andrea egy színpadon

Király Gábor, Náray Tamás, Kósa Erika, Várkonyi Andrea egy színpadon: a tavalyi sikeres rendezvény után ismét megünnepelhetjük az EQ Napját. Olyan népszerű emberek vallanak érzelmeikről, mint a világsztár kapus Király Gábor, a nemzetközileg elismert divattervező Náray Tamás, Szily Nóra vagy az EQ-sexy mozgalom elindítója, Kósa Erika.

A Kósa Erika Akadémia idei eseményén hét témakörön keresztül mutatják be, hogy az érzelmi intelligencia hogyan szövi át egész életünket, miért fontos, hogy fejlesszük, foglalkozzunk vele. A meghívott vendégek előadásokban és pódium beszélgetésekben mesélnek életük olyan helyzeteiről, amikor hasznát vették annak, hogy magas EQ-val rendelkeznek, vagy éppen jól jött volna, ha jobban megértik mások érzéseit, motivációit.

A festmények energiájáról ad elő Náray Tamás, aki nemcsak elismert divattervező, de író és festő is. Kósa Erika előadásában arról hallhatunk, vajon kinek mekkora az EQ-ja, hogyan mérhető és hogyan fejleszthető az érzelmi intelligencia. Szántó Ferenc a férfias érzelmekről beszél, Szily Nóra pedig arról, vajon milyen érzelmek vannak a kérdései mögött. Karaszi Andrea a kommunikációnk furcsa természetéről, Bereczki Enikő, a Pán Péter Stop bloggere pedig a digitális generáció érzelmeiről tart előadást.

Az EQ vs Sport szekcióban a népszerű labdarúgókapus, Király Gáborral beszélget Várkonyi Andrea, az EQ Nap műsorvezetője, az EQ vs Művészetek részben Angyal András táncművész, Vásáry André és Mujahid Zoltán előadóművészek beszélgetnek az érzelmi intelligenciáról.

EQ vs Újrakezdők a címe annak a témakörnek, amely azzal foglalkozik, vajon mi szükséges ahhoz, hogy a legnagyobb nehézségből is fel tudjunk állni. Beszélgetést hallhatunk Szép Veronika paralimpikonnal, Kocsis Gábor stroke-túlélő harcművésszel és Őrfalvy Gusztávval, aki a drog poklát járta meg és írt belőle könyvet.

Az EQ vs. Érzékenyítés blokkban megismerkedhetünk Kurucsai Szabolccsal, aki látássérültként lett szakács, a szintén látássérült Guiness rekorderrel, Karvai Sándorral és Viola Melindával, a Viola Design alapítójával, aki  újrahasznosított alapanyagokból készít kiegészítőket, munkát adva a csökkent munkaképességű embereknek.

Az EQ vs Gasztronómia szekcióban Vereb Adrienn, a szuperélelmiszerek szakértője és gasztroblogger illetve Kovács Zita, borász, a Mátrai Hegyközségi Tanács elnöke beszélgetnek az ételekhez és italokhoz kapcsolódó érzelmekről, az EQ vs. Új Generáció blokkban pedig arról lesz szó, vajon emoji vagy érzelem kell a digitális generációnak. Ebben a témakörben Kárpáti Rebeka szépségkirálynővel beszélget Pilipár Boldizsár, Tóth Gábor és Soós Dávid a Tudatos Fiatalok Közösségének tagjai. 

A Férfi szemmel blokkban Bedő Imre, a Férfiak Klubjának vezetője és Vadas Mihály filmrendező és harcművész beszélnek a férfiak és az EQ viszonyáról.

Reggel a Drumsters dobosai alapozzák meg a hangulatot, délben a Bartendaz csapata pörgeti fel a vendégeket, a napot pedig a Finnucci Bros Quartet jazz konzertje zárja.

2018. október 13.

Időtartam: Egész napos Jegyár: 5700 HUF

Helyszín: EUROPA CONGRESS CENTER BUDAPEST Cím: 1021 Budapest, Hárshegyi út 5-7.

További információ: https://www.kosaerikaakademia.hu/eloadasok