EFOTT Legends: legendás magyar előadók és fiatal énekesek

2023. 05. 07., 12:57pm
Együtt hozzák el a legnagyobb hazai slágereket a fesztivál színpadára

 

Egy színpadon Nagy Feró, Zalatnay Cini, Karácsony János, a Neoton Família Sztárjai, Schoblocher Barbara, Lábas Viki, Kéri András (Columbo), Király Viktor és a BSW! EFOTT Legends címmel különleges, összművészeti showműsorban hozza össze legendás magyar művészek és fiatal, népszerű énekesek produkcióit az EFOTT a fesztivál pénteki napján, július 14-én a Velencei-tó partján.

Saját, kétórás összművészeti showműsort hozott létre az EFOTT a fesztivál pénteki napjára: az EFOTT Legends produkcióban legendás művészek és fiatal, népszerű énekesek együtt, egy színpadon hozzák össze a múltat, a jelent és a jövőt.

A rendhagyó, összművészeti előadásban a Színház-és Filmművészeti Egyetem hallgatói állítanak színpadra egy 80-as, 90-es éveket megidéző produkciót, amelynek olyan, felejthetetlen magyar slágerek adnak keretet, mint az Elfelejtett szó, a Holnap hajnalig, a 220 felett, a 8 óra munka, a Gyere, kislány, gyere, a Tölcsért csinálok a kezemből, a Zene nélkül mit érek én vagy A Dal a miénk.

A különleges produkcióban megemlékezünk az eddigi EFOTT fesztiválokról, felelevenítjük a legjobb élményeket és dalokat is. A legendáknak köszönhetően a fiatalok és az örök fiatalok különleges formában, új előadásban találkozhatnak a valaha volt legnagyobb régi és mai magyar slágerekkel” – mondja Budai Marcell, az EFOTT sajtófőnöke.

A július 14-i előadás során a régi és mai kor fellépői felváltva lépnek fel és adják át egymásnak a mikrofont: többek között Nagy Feró, Zalatnay Cini, Karácsony János, a Neoton Família Sztárjai, Schoblocher Barbara, Lábas Viki, Kéri András (Columbo), Király Viktor és a BSW is színpadra lép.

Budai Marcell hozzáteszi, az EFOTT Legends felvezetése is látványosnak ígérkezik. A show-t az EFOTT karnevál forgata vezeti fel, ahol megjelenik a fesztiválra kitelepülő összes egyetem, valamint a Magyar Táncművészeti Egyetem hallgatóinak különleges produkciója is.

Az EFOTT egyedi show-ja tovább gazdagítja a rendezvény sokszínű zenei kínálatát, melyben a középiskolásoktól az egyetemistákon és az örök fiatalokon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat: hat színpadon több mint 100 fellépőt.

A próbák már javában zajlanak. Ezt üzeni Nagy Feró:

https://www.tiktok.com/@efott_official/video/7252037655653895451?lang=en

Így várja a koncertet Csepregi Éva és Végvári Ádám:

https://www.tiktok.com/@efott_official/video/7252036362533211419?lang=en

Részletes program: https://tickets.efott.hu/lineup/efott-2023

Időpont: 2023. július 12-16.

Helyszín: Velencei-tó, Sukorói-félsziget

A fesztivál Facebook oldala: https://www.facebook.com/efott/