Divattippek: Jean Paul Gaultier Summer & Irina Shayk

2022. 28. 06., 3:22pm
Ismét a különlegesség jegyében, Gaultier nyári STRTW kollekciója

 

Ismét a különlegesség jegyében, Gaultier nyári STRTW kollekciójában a tengerparti butikok és a 2000-es évek csillogó szexissége a 1994.es kultikus divat nyomaival keveredve jelenik meg. Ez adta az ihletet, ikonikus archívuma előtt tisztelegve.

 

Irina Shayk találkozik a francia Riviérával

Jean Paul Gaultier új nyári divatkampányát és a csodás Irina Shayk pózait – melyet a Charlotte Wales brit fotós rögzített – a klasszikus bulvár magazinok és paparazzi jelenség ihletett.

Gaultier a hétköznapokban

A mester az 1994-es tavaszi-nyári „Les Tatouages” című műsort ünnepelve a bankjegy nyomat 2022-es verziójával tér vissza. Az újrakomponált bankjegyek retro hatást keltenek, és három új nyomatot mutatnak be. A pálmafa változat vintage hatást kölcsönöz a vékony, pareo, homokos hawaii part ihletésű ingeknek. Végül, de nem utolsósorban, a sokszínű változat az ikonikus nemzetközi bill sof 1994 összekeverése. Lehetővé teszi, hogy a sprintelt mezek és a sztreccs tüllök tetoválás benyomását keltsék a meztelen bőrön.

Az egész kollekció a nyári szellőt és a napsütéses időket ünnepli: ruhaként felcsavarható vagy szoknyaként feltekerhető pareo kendő, a fűzővarrással ellátott farmer, az elmaradhatatlan matróz csíkos ruha, a klasszikus kötött viselet modern csavarral.

A farmer nyers, száraz, ultra western, szexi az alacsony derékkal és fűzős varrásaival. De egyben festményszerű példát is ad.

A friss selyem twillen a kézzel festett szövet minden darabot egyedi modellé varázsol, aminek csak farmer megjelenése van.

A kötött holmik választéka nagyon széles. Vastag rétegű vagy finom szálú anyagból, például ívelt csónakszabású vállvonal a felső egy mini szoknyával.

A szabás nagyon fontos Gaultier számára. Az 1980-as évek változatában a boyfriend kabát maxi, a bermuda rövid, tehát szokatlan a keveredés,. Az ultra hűvös gyapjú siklik a bőrön és véd a nap égető sugaraitól.

A Swim wear új megnyilatkozásban jelenik meg Jean Paul Gaultier-nál ezen a nyáron: a habkönnyű fehérnemű jellegű viseletet neon anyagokkal és színekkel keveri.

Megjelennek az elkerülhetetlen jogging együttesek, gubós pulóverek, de a rövid, homokos partra való kosztümök, hajgumik is.

Strassz vagy csillogás, ez egy enyhén vulgáris hangulat, amely a Ház divatvonalát megváltoztatja.