Divatkövetőknek: jön a tavasz, jön a nyár

2018. 24. 02., 1:12pm
A farmer mindenki ruhatárában megkerülhetetlen darab lett.

A farmer mindenki ruhatárában megkerülhetetlen darab lett. A 2018-as tavasz/nyári kollekció az eddiginél is sokszínűbb fazonokból és kombinációkból újult meg. A tradicionális márka így képviseli az #uncommonpeople vonalat.

A farmerkultúra legfrissebb trendjeit fedezheted fel egy ízig-vérig olasz márka tolmácsolásában! Lássuk hát, mit viselünk idén!

Ruha és jeans a nyári alapdarabok. A póló és dzseki sem maradhat el. A ruhát vállra lehúzva is lehet hordani, kinek hogyan tetszik.

A félvállas ruha idén is trendi, a dupla fodor és az apró minta a különlegessége. Így tudsz összeöltözni partnereddel, akinek a fekete mellény némi eleganciát kölcsönöz.

Az ötágú csillag a nadrágokon köszön vissza ezúttal, de a kollekció más darabjain –pólókon, dzsekiken – is virít. A fekete nyomott minta a farmeren igen jól mutat. A szürke tréningnadrág - Király Gábor nyomán - a mai összeállítások kedvelt darabja a fiúknál, még zakóval és inggel is.

Szaggatott farmer nadrág ezüst csillagokkal egy kedvenc fodros blúzzal: belefér egy esti programba. Az sem baj, ha picit kilátszik a hasad! A galléros póló mindig komolyabb külsőt kölcsönöz, a fehér pedig eleganciát sugall.

A farmer lehet szűkszárú, de lehet ennyire bő is. Egy kis rojt az alján még érdekesebbé teszi. Picit bevállalós is a fazon, az ennyire trapéz szárú nadrág a 70-es, 80-as éveket idézi.

Ha rojt, legyen jól megtépve! Ez nadrág példázza a 20. század végi trendet, az átmenetes színezésű pulóver és a fekete bőrdzseki teszi maivá. A rövidnadrág és a sort a nyári kollekciók elengedhetetlen darabjai.

Pálmafák és 1980. A trópusi minták vidámmá tesznek, a zöld dzseki pedig igazán energikus. A kiegészítő nyaklánc az etnikai kézművességet idézi. A szegecsekkel díszített, fehér szűk farmer nyári ruhatárunk bázisa lehet.

Továbbra is a trópusok a téma a hagyományos szabású jeans mellett. A póló egy igazi ütős nyomott képpel mindig bejön.

  

 Fehér - fekete: a majd térdig érő, bő fehér ruha szólhat a városi nőknek, de a nyaralóknak is. A párodéval analóg fekete bőrdzseki mindkettőtöket öltöztet.

Fehér változat hosszú szoknyával: spagetti pánt, hímzés, fehér lábbeli és hátrafésült haj egy visszafogott sminkkel, igazi elegancia. A harmóniát még a kardigán sem bontja meg. Kísérődön a szürke és fehér összeállítás sportosan elegáns, indulhattok a nyáresti buliba!

Összegezzük, mit is látunk: pálmafák, rojtos farmer, kicsit kilátszó has, kapucni, blúzok, fodrok, rövid dzseki, szűk nadrág vagy bő nadrág, térdnadrág fiúknak, 5 ágú csillag nyomva vagy csillogó fllitterből, rózsák hímezve és csipkerátét, élénk színek: sárga és a zöld bőrdzseki, bővebb szabású ruhák. Kicsit hippis, kicsit 80-as és 90-es évek, de mindez megújulva, mert az olasz design tud valamit.

Ez a GAS 365 MOTION kollekció.

Az üzletekben megtalálható napszemüveg márkák: Police, Furla Bővebben: www.laurentesoptika.hu