Divat, beauty és feltöltődés a SPA-ban

2023. 31. 01., 9:34am
Egy butik, ami csodákat tartogat a kirakatain túl

 

Megkezdődött a báli szezon, pár hét és itt a Valentin nap, erre is készülnek a Zoéban:

A ZOÉ Budapest koncepciója Magyarországon teljesen egyedülálló: a hazai divattervezőknek, egy csodálatos Day Spanak ad otthont, e mellett rendezvény helyszínként is funkciónál. Például legutóbb Becca, az ismert énekesnő itt tartotta videó klip bemutatóját.

Becca, a klip bemutatóján

A cél egy olyan színtér létrehozása volt, ahol a tervezők, vendégek, partnerek otthon érezhetik magukat, továbbá ahol a test és a lélek megpihenhet, feltöltődhet – mondta el Tóth Anita Zsanett, tulajdonos.

A márkák, amikkel találkozol:

NRN, NRN PRIVEE, GINTE,  BRÁZIA, VYRTUS, BETONBRILL, BE DIFFERENT, IZABELA KOMJATI, OLIVE AND OLIVA, SIMPLE ON YOU, AndReal táska, és Naliny gyöngyékszer

Prémium minőség, exkluzív terek, kollekciók és szolgáltatások, ügyfélbarát szemlélet és az a bizonyos plusz? Minden egy helyen a ZOÉ Budapestben!

Több mint egy éve nyílt meg a butik itt. Az új helyszínen kialakított igényes szalon stílusjegyei mellett a kényeztetésen van a hangsúly. A zajos utcáról belépve citrusos illatjegyekkel és meleg, fás illatokkal találkozol. Így már az első pillanatban tudni fogod: megérkeztél.

A hazai tervezők munkájának elismerése és a vendégek kifinomult ízlésének kiszolgálása - természetesen - a megújulás után is fontos volt! Így megőrizve a ZOÉ Budapest eredeti szellemiségét, a showroom-ban továbbra is kedvedre válogathatsz hazai ékszer- és ruhatervezők egyedi vagy limitált szériás, prémium minőségű darabjai között. Ne feledd, az egyedi sikk, a törődés megfizethetetlen!

Válaszd a megújuláshoz és élvezd a ZOÉ Budapest teljes körű Day Spa és Beauty szolgáltatásait, vásárold, ezzel támogasd a magyar divatvilág kiemelkedő egyéniségeit, töltődj fel!

Szeretettel várnak a hét minden napján Budapest szívében, a Kálvin téren

Nincsen lehetőséged személyesen eljönni a ZOÉ Budapestbe?
Hamarosan házhoz is rendelheted imádott tervezőid termékeit!

Tudtad?
A ZOÉ üzletében és webshopján egyaránt lehetőséged van egyedi igényeidnek megfelelően is elkészíttetni a vágyott ruhadarabodat! Legyen szó méretről, színről, fazonról.

Képzelj el egy Világot, ahol a minőségi feltöltődés nem csupán egy vágy!
A ZOÉ Day Spa egy olyan hely, ahol válogatott szakemberek, szolgáltatások sokasága vonul fel a vendégek számára, a hét minden napján.
A ZOÉ Day Spa izgalmas színfolt Budapest szívében

A meglévő csapat további kiváló lelkes szakemberekkel bővült. A szolgáltatások között megtalálhatóak az Olive&Oliva Natural Skincare vegán termékcsalád tagjaival végzett kozmetikai és testkezelések. Ezen túl pedig a varázslatos, tradicionális hammam masszázs, a meleg, gyógynövényes olajokkal végzett Shirodhara masszázs, a különféle illatos felöntésekkel kísért, szaunamester által vezetett szauna szeánszok és a gőzfürdő, valamint a tápláló sós-rózsás, tejes és boros fürdők, illetve a pihenőszobák.

Az olyan hagyományos kozmetikai és beauty szolgáltatások szintén megtalálhatóak, mint a női és férfigyantázás, a szemöldökformázás és -festés, kavitációs testkezelések.

S, ha már az elején szó esett a Valentin napról, akkor lepd meg szerelmedet egy igazán különleges ajándékkal e nap alkalmából!

A belváros szívében található Zoé Budapest - Fashion & Day SPA egy teljesen más világba repíti el a párokat. Válaszd ki a megfelelő SPA csomagot, amely egy életre szóló élményt ad a kapcsolatotoknak!

https://www.zoebudapest.com/

Nem hagyható ki az év divateseménye, ha a ZOÉról van szó. Már készül Az év rendezvénye, a IV. The Fashion Show & Díjátadó. „A Fashion Diffusion Hungary csapata küldetésének érzi, hogy a tervezőket és a termékeik hátterét a közönség minél jobban megismerje és végül a történet részesévé váljon.” – mondta Tóth Anita Zsanett a rendező, az ő ötletéből lett egy évente várt, nagyszabású, környezettudatos divatest.

Tóth Anita Zsanett 

1085 Budapest, Üllői út 14. (Kálvin) Nyitva: H-V, 12:00-20:00

Elérhetőségek: https://www.zoebudapest.com https://zoe-spabudapest.salonic.hu

https://www.instagram.com/zoe_budapest/ https://www.instagram.com/zoe_spabudapest/

Forrás: ZOÉ Budapest