Divat a Parkban - 2023 ősz

2023. 05. 09., 6:33pm
A hegyek és az óceánok energiája

 

Megérkezett a Pinetime és a Budapest Park közös, limitált számú kapszulakollekciója
Idén nyáron összefogtak egy menő ruházati márkával, és egy különleges kollekciót hoztak nektek. Nagyon boldogok és büszkék erre az együttműködésre, és ígérik, hogy a kapcsolattal egy magasabb szintre emelik a merch fogalmát.

A Pinetime Clothing 2010-ben, Budapesten alapított, technikai-utcai ruházati márka, ami kimondottan a felsőruházatra összpontosít. Koncepciójuk a természet szeretete körül forog, így fontos a magas minőségű, fenntartható anyagok használata. Egyúttal örökzöld, hosszú élettartamú termékek készítése, mely design-ja független a gyorsan változó trendektől.

Az alapítók és a csapat elkötelezettek az aktív életmód iránt, és céljuk, hogy újra gondolják és újra tervezzék a klasszikus outdoor ruhadarabokat és közelebb hozzák a hegyek és az óceánok energiáját a mindennapi, rohanó városi élethez.

Ezeket a szempontokat és irányelveket szem előtt tartva született meg az a különleges kapszulakollekció is, amit a Park Shopban (a főbejárat mellett balra) vagy online, kattintva tudtok megnézni és beszerezni.

MEGNÉZEM AZ ÚJ KOLLEKCIÓT

A kapszulakollekció mellett a Park alap kollekciója is megújult: a valóság kint hagyásához tökéletes pólókat, pulóvereket és kiegészítőket szintén a Park Shopban, illetve online a shop.budapestpark.hu oldalon nézhetitek meg és szerezhetitek be.

Reméljük, hogy hamarosan találkozunk a Parkban!

A BUDAPEST PARK CSAPATA