Digitális élmények futás mellé

2023. 05. 07., 9:55pm
Új futópadot mutatott be a párizsi Olimpiai Játékok hivatalos partnere

 

Minden változás egy lépéssel kezdődik. A Technogym elhozta a magyar piacra legújabb futópadját, amelyben a márka négy évtizedes fitnesz és sport tapasztalata testesül meg. „A Technogym Run komplex megoldást kínál a kardiovaszkuláris- és erőedzések elvégzéséhez úgy, hogy közben a digitális konzolon elérhető tartalmak nyújtanak kellő motivációt a felhasználóknak” – hívta fel a figyelmet Szekosán Anett, a Technogym marketingvezetője.

Mindenki, aki hobbi szerűen fut, arról álmodik, hogy az év minden időszakában, időjárástól függetlenül, mindig a kedvenc útvonalán futhasson, pontosan teljesítve az edzésprogramját. Ez a való életben gyakran akadályokba ütközik, de egy professzionális futógéppel tökéletesen megvalósíthatóak a kitűzött célok.

„Vannak, akik azért futnak, hogy fittek maradjanak, mások fogyni szeretnének, vagy épp fejleszteni kívánják a sportteljesítményüket. Bármilyen célkitűzésről legyen is szó, a Technogym Run biztosan a segítségükre lesz” – hangsúlyozta Szekosán Anett. Hozzátette: a készülék 27 colos, nagy felbontású digitális kijelzője lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiválasszák az edzésprogramok széles skálájából a leginkább megfelelőt (kardió, erősítő ill. magas intenzitású). Igény szerint pedig akár olyan edzésvideókból is lehet választani, amelyekben profi trénerek segítik a felhasználókat. A virtuális, szabadtéri edzésprogramok pedig igazodnak a felhasználó sebességéhez.

Mindezek mellett a Technogym Live végtelen szórakozási lehetőségeket kínál, ideértve az olyan népszerű streaming szolgáltatásokat, mint a Netflix, vagy videómegosztókat, mint a Youtube. A készüléken egy-két kattintással a közösségi média, valamint számtalan TV csatorna is elérhető. A Technogym Run továbbá különféle, futópadon kívüli bootcamp edzésprogramokat is kínál.

Egy otthoni futópaddal szemben alapvető elvárás, hogy csendes legyen. Az edzésekre gyakran akkor van idő, amikor mások az igazak álmát alusszák. A Technogym Run éppen ezért olyan technológiával készült, mely tompítja és elnyeli a zajokat és rezgéseket. A Slat Belt szinte észrevétlenül csillapítja a felhasználók lépéseit úgy, hogy közben nem szab határt a minél jobb teljesítmény elérése érdekében. „A prémium minőségű fitneszgépeket gyártó Technogym az új futópadján a valaha volt legreaktívabb futófelületét alkalmazta” – tette hozzá Szekosán Anett.

A Technogym Run egy olyan újgenerációs futópad, amely nemcsak megfelel a legújabb 21. századi kihívásoknak, hanem egyenesen új trendeket állít fel az otthoni fitneszgépek terén. A vadonatúj futópad elhozza a magyar háztartásokba a sportolás és a futás szabadságát, és professzionális edzésprogramok megvalósítását teszi lehetővé.