Design Management Díj 2020 - pályázat

2020. 22. 06., 3:03pm
A Magyar Formatervezési Tanács ismét meghirdette Design Management Díj pályázatát. A járványügyi helyzet okán, meghosszabbított határidővel és elektronikus úton várják a szervezetek nevezését.

A Magyar Formatervezési Tanács ismét meghirdette Design Management Díj pályázatát. A járványügyi helyzet okán, meghosszabbított határidővel és egyszerűsített benyújtással, postai helyett elektronikus úton várják a szervezetek nevezését.

A 2009-ben alapított Design Management Díjat a Magyar Formatervezési Tanács azzal a céllal hívta életre, hogy elismerje azokat a szervezeteket, amelyek példaértékű eredményeket és sikeres működési modelleket mutatnak fel. És a designmenedzsment hatékony projekt és szervezeti integrációja révén, hazai és nemzetközi szinten is felhívták magukra a figyelmet.

A Díjra várják azon szervezetek nevezését, amelyek magukénak vallják a Díj által közvetített értékeket, ezen működési elvek alkalmazását sikerük fontos elemének tartják. A Design Management Díjon a nevezés, egyidejűleg a dokumentáció beküldésének határideje: 2020. június 30.

A körülmények okán a szervezetek nevezését elegendő elektronikusan beküldeni az mfti@hipo.gov.hu e-maicímre.

Ha a Díj által közvetített értékeket szervezetük magáénak vallja, nevezze a díjra! Egyben ajánlja a pályázati lehetőséget a látókörébe eső, kiváló designmenedzsment tevékenységet folytató szervezetek, intézmények figyelmébe, hogy minél szélesebb körhöz közvetlenül is eljuthasson a felhívás.

A Design Management Díj pályázatáról további tájékoztatást a Magyar Formatervezési Tanács Irodája nyújt, keresse bizalommal Kohut-Jankó Anna kolléganőt az anna.janko@hipo.gov.hu e-mailcímen.

A Pályázati Felhívás és a Kérdőív digitális változata az alábbi címeken elérhetőek: 

https://www.sztnh.gov.hu/sites/default/files/onlinefelhivas_dmd2020_2.pdf

https://www.sztnh.gov.hu/sites/default/files/kerdoiv_online_dmd2020_.pdf

A pályázattal kapcsolatos további részletek, valamint a korábbi évek elismertjei ITT érhetőek el.