Daalarna Fashion Show 2018

2018. 09. 04., 6:00pm
A Daalarna éves divatbemutatója 2018 április 13-án, pénteken, a Millenáris B épületében kerül megrendezésre

A Daalarna éves divatbemutatója 2018 április 13-án, pénteken, a Millenáris B épületében kerül megrendezésre, ahol a 2019-es alkalmi- és esküvői kollekcióját vonultatja föl a tervező, Benes Anita.

„Évről évre egyre látványosabb és inspirálóbb divatbemutatóval igyekszünk kedveskedni a hazai közönségnek. Az előző évek tapasztalatai azt mutatják, hogy egyre többen szeretnék élőben látni a legújabb Daalarna esküvői ruhákat a kifutón, ezért 2018-ban is a tavaly már jól bevált, nagyobb befogadóképességű helyszínnel készülünk, így reméljük, hogy egyetlen érdeklődő sem marad le a Daalarna show-ról” – mondja Benes Anita.

Az idei bemutatón nagy meglepetéssel készül a Daalarna és a Secret Stories csapata: itt debütál majd a Secret Stories online esküvői magazin 150 oldalas nyomtatott különszáma, melyben rengeteg inspirációt gyűjtöttünk össze a menyasszonyok számára.

A SILAN bemutatja: Daalarna Fashion Show 2018. A nagy érdeklődésre való tekintettel két előadás kerül megrendezésre.
Az áprilisi show-n a legújabb SUNSET kollekció modelljei vonulnak majd fel a színpadon. 
 

Kapunyitás egy órával az előadások kezdete előtt.

Gyere el a Daalarna Fashion Show-ra és nézd meg élőben a legújabb SUNSET kollekció bemutatóját! Tarts velünk Te is a Daalarna érzéki birodalmába!

Aktuális előadások:

Április 13. péntek, 20:00

Jegyinformáció: nem elérhető

Április 13. péntek, 16:00

jegyvásárlás

A délutáni bemutatóra 3 jegytípus szól 3 490 Ft - 7 990 Ft között.

VIP jegy: első sor, Secret Stories magazin, pezsgő, jegy összege levásárolható a Daalarna szalonban ruharendeléskor.
A jegyek nem szólnak külön ülőhelyre, helyfoglalás érkezési sorrendben. A normál jegyek mellé kedvezményes áron megvásárolható a Secret Stories magazin, melyet a rendezvényen a Secret Stories standnál a jegy ellenében lehet átvenni. A magazin a helyszínen is megvásárolható lesz 2990 Ft-os áron.

Millenáris B épület

1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20.