Csússz ki velünk a valóságból ebben a szezonban is!

2022. 01. 12., 10:41pm
Korcsolyapálya a Budapest Parkban: nagyobb mint tavaly

 

Decemberben 1-jén újra megnyitja kapuit a Jégvilág, a Budapest Park korcsolyapályája, mely a Ferencvárosi Önkormányzat együttműködésével jött létre!

A tavalyinál még nagyobb, 1500 m2-es koripályával, jégfolyosóval, zimankós időre hangolt ételekkel, italokkal és illatokkal, hangulatos zenével és utánozhatatlan téli Park-érzéssel várunk titeket december 1-től január 31-ig.

A tavalyi tapasztalatok és vendég visszajelzések alapján rengeteg dolgot finomhangoltunk tovább.

Ezek egyike például az, hogy ÚJ JEGYRENDSZERT vezettünk be. Így a belépők nem egy konkrét napra szólnak, hanem te döntheted el, hogy azon az időszakon belül, amire a jegyed szól (normál, kiemelt), mikor váltod be. Egy belépővel egy napon belül nyitástól zárásig korcsolyázhatsz.

Fontos információ, hogy jegyed egyszeri belépésre jogosít.

A Jégvilágban december 1-től január 31-ig kétféle időszakban csúszhatsz:

  • Normál (hétfő-csütörtök)
  • Kiemelt (péntek-vasárnap, illetve 2022.12.22. és 2023.01.08. között).

Korcsolyapálya weboldalunkon (budapestpark.hu/koripalya) többféle kedvezményes belépőt is találsz, az alábbi jegytípusok érhetőek el:

  • Teljes árú
  • Diák
  • 65 év feletti
  • Pedagógus
  • IX. kerületi lakos
  • családi + kiegészítő gyerek jegy
  • 5+1 és 10+2 alkalmas bérlet

Fontos információ, hogy a Budapest Park egész területére csak érvényes jeggyel lehet belépni, ez a kísérőkre is vonatkozik. A belépők ellenőrzése a Budapest Park bejáratánál történik.

A pálya általános nyitva tartása:

Hétfőtől - csütörtökig: 17:00 - 21:00

Péntek: 17:00 - 22:00

Szombat: 10:00 - 22:00

Vasárnap: 10:00 - 21:00

A gyermekes családok több újdonsággal is találkozhatnak, ráadásul 6 éves kor alatt a belépés ingyenes. A nyáron a legvadabb retro buliknak helyszínt adó Retrokertben a kicsiknek játszósarkot alakítottunk ki, de van fűtött pelenkázó is.

A tavalyi évhez hasonlóan korcsolyakölcsönző is üzemel (az itteni kínálatot is bővítettük), illetve a kezdő korizók jégpingvint is bérelhetnek.

A kicsiknek és a nagyoknak is készülünk programokkal, így például először kerül megrendezésre a Park családi rendezvénye, a Pöttömkert kistesója, a PöttömParty, de korizhatunk majd a Mikulással is, a legbulisabb estéken pedig a karácsonyi világításra rádobnak egy lapáttal a partyfények, és kezdetét veszi a Jégdiszkó!

Csoportos kedvezménnyel (minimum 15 fős társaság), céges- és magán rendezvények lebonyolításával (ügyfélparty, születésnap, esküvő...stb.), illetve iskolai csoportok külön idősávos korcsolyázásával kapcsolatban írj nekünk a sales@budapestpark.hu címre.

JEGYEK,
INFORMÁCIÓ

Reméljük, hamarosan találkozunk a Parkban!

A BUDAPEST PARK CSAPATA