Csokoládé csodák és a száz díjazott finomság

2021. 05. 10., 4:46pm
A chocoMe a Great Taste Awards versenyen szerezte meg századik nemzetközi szakmai díját

 

A sikerrekorder magyar csokoládémanufaktúra, a chocoMe, idén már a második nemzetközi díjgyűjteményét hozza haza. Az elképesztő csokoládéálmok megteremtője és valóra váltója – a májusi International Chocolate Awards után – ezúttal a világ legrangosabb és legszigorúbb étel kóstolóversenyén, a Great Taste Awards versenyen nyert négy bronzérmet.

A világverseny, amelyre a pályázók különböző termékkategóriákban nevezhetnek, híres 400 tagból álló zsűrijéről is. Kifinomult ízlésű és megfellebbezhetetlen véleményű gasztro ítészeit már nyolcadik éve veszik le a lábukról a chocoMe-féle íz varázslatok. A versenyek alkalmával több ezer kóstolóórát eltöltő szakértők csoportja Michelin csillagos éttermek séfjeiből, elismert gasztronómiai szakemberekből, patinás áruházak (Harrods, Fortnum&Mason, Selfridges, Harvey Nichols és Whole Food Markets) beszerzési igazgatóiból és neves ételkritikusokból áll. Ők minden előzetes információ és csomagolás nélkül, vakteszt alapján hozzák meg ítéleteiket.

Ezzel a négy újabb éremmel éppen 100-ra növekedett a nemzetközi szakmai versenyeken szerzett díjnyertes chocoMe csokoládék száma. A márka részére a legrangosabb kitüntetéseket, nekünk pedig a legínycsiklandóbb desszertélményeket hozzák el.

A chocoMe Great Taste Awards-on díjazott négy terméke:

chocoMe Petit 9 - Falatnyi étcsokoládé lapocskák gin ízesítésű csokoládé töltelékkel

chocoMe Petit 21 - Falatnyi tejcsokoládé lapocskák Piemonte-i mogyoró praliné és Etióp Harrar kávé töltelékkel

chocoMe Petit 21 - Falatnyi étcsokoládé lapocskák mangó töltelékkel

chocoMe Entrée - Valrhona 66% étcsokoládé liofilizált málnával, feketeszederrel és kékáfonyás joghurttal

Az összes díjnyertes chocoMe csokoládé itt tekinthető és az összes termék itt vásárolható meg:

https://chocome.hu/products/awards

További információ: 

chocoMe Kft.

1135 Budapest Kisgömb utca 23.