Csokit vagy csalunk! Idén legyen inkább majonéz!

2022. 17. 10., 7:50pm
Félelmetesen jó, fekete fokhagymás majonéz érkezik a Heinztől a halloweeni készülődéshez.

 

Az október végi, őszi Mindenszentek ünnepe mellett hazánkban is évről évre egyre nagyobb izgalmat és készülődést jelent a halloweeni időszak. Idén a Heinz, az egyik legnagyobb majonézgyártó márka valami egészen kísértetieset és egyedit varázsolt elő a konyhájából. Libabőrre felkészülni: jön a #félelmetesen jó, limitált kiadású fekete fokhagymás majonéz, a [Scarily] Good Black Garlic Mayo.

A 2000-es évek elejétől Magyarországon is egyre inkább elterjedt a halloweeni időszakra való készülődés. Dekorációk, jelmezek, családi- és baráti összejövetelek, és persze nem utolsó sorban finom ételek. A karácsony és a húsvét után már a halloween is a különleges, egyedi ételek és összejövetelek alkalmává vált.

A több mint 150 éve az élelmiszer-innovációban élen járó Heinz idén ízletes, egyedi, nem mindennapi íz- és színvilágú majonézzel örvendezteti meg fogyasztóit. ​

A márka vegán majonézét a fekete fokhagyma gazdag, csípős és enyhén édes ízével kombinálva  garantáltan megrémíti és bizsergeti az ízlelőbimbókat. Ez a kísértetiesen finom szósz tökéletes választás minden ételhez és trükkhöz idén halloweenkor. Nem tartalmaz mesterséges színezékeket, ízeket és tartósítószereket. Annyira finom, hogy még a vámpírok is nehezen tudnak ellenállni fekete fokhagymás ízének.

A fekete fokhagyma fűszerként kiemeli és feljavítja a húsok, szószok, mártások, levesek, saláták ízét. Íme, néhány inspiráció a Heinztől, amivel #félelmetesen jó ételeket tudunk varázsolni a család és a barátok számára: hátborzongató lepénykék, fekete fokhagymás szemgolyó falatkák, fekete fokhagymás burger, kukoricás borda.

A három limitált kiadású csomagolásban – tök, vámpír és csontváz – elérhető új majonéz október elejétől kapható a SPAR és INTERSPAR áruházak polcain, kísértetiesen korlátozott számban a készlet erejéig. Az igazán szemfülesek néhány közösségi médiafelületen akár meg is nyerhetik a különleges halloweeni termékcsomagot.

És, hogy a világ legnagyobb Heinz majonéz rajongóinak még egy esélyük legyen az új, félelmetes kiadás megszerzésére, a Heinz egy nagyon különleges – és rendkívül kísérteties – Black Garlic Mayo pop-up boltot nyit Romániában, Erdélyben, egyenesen a leghíresebb vámpírok, közöttük Dracula gróf otthonában.

A felállított bolt mindössze egy napig lesz nyitva – halloween napján (október 31-én). A bolt megmutatja majd, hogy a Heinz új fekete fokhagymás majonéze annyira jó, hogy még a romániai vámpírok sem tudnak ellenállni neki.

Less be te is, milyen lesz a bolt!