Csináljuk a fesztivált! címmel óriási show műsor indul a Dunán

2022. 19. 03., 9:47am
Korszakokon átívelő, látványos zenei kalandban keresi Magyarország sztárelőadói részvételével az évszázad slágerét.

 

A Csináljuk a fesztivált! a Duna március 19-től, szombat esténként jelentkező új műsora, kezdés 19.35!

A show műsor zsűrijében a Korda házaspár, Feke Pál, Balázs Andi, Nagy Bogi és Boros Csaba értékelik hétről-hétre a szuperprodukció előadóit.

Nagy Bogi,  Feke Pál,  Feke Pál, Balázs Klári, Korda György,  Balázs Andi  és Boros Csaba

Mindannyiunknak vannak kedvenc zenei korszakai és magyar slágerei, amelyek valamilyen okból sokat jelentenek. A Duna vadonatúj show műsora éppen ezért zenei idő- és stílusutazásra hívja nézőit, miközben a táncdalfesztiválok nosztalgiáját és a modern hangzás szinkronját teremti meg. Lényege, hogy napjaink sztárjai hétről-hétre, évtizedes bontásban dolgozzák fel korszakok slágereit eredeti hangszerelésben, az 50-es évektől a 2000-es évekig. Az egyes korszakok adásaiból, a zsűri pontjai alapján juthatnak tovább produkciók az elődöntőbe, majd a döntőbe, amelyben kiderül, melyik lesz az évszázad slágere.

A formátumnak megfelelően a zsűri is különleges: a hazai könnyűzenei szcéna legváltozatosabb előadóiból állt össze. Korda György és felesége, Balázs Klári, Feke Pál, Balázs Andi, Nagy Bogi és Boros Csaba mellett azonban a főszereplők egyértelműen az ország legnagyobb sztárjai és az általuk előadott leghíresebb magyar slágerek lesznek. A műsor szereplői között feltűnik majd Csepregi Éva, Pataky Attila, Keresztes Ildikó, Csonka András, Szandi, Rácz Gergő, Janicsák Veca, Köteles Leander, Judy és Oláh Gergő is, de a sor korántsem teljes, összesen 84 előadó mutatkozhat be a színpadon a hathetes válogató időszakban.

Műsorvezetők: Rókusfalvy Lili és Fodor Imre.

Lili a műsorban is részt vesz, a táncosok csoportjában ő csinálja a levegőben a spárgát.

A régi, jól ismert kedvencek új produkcióként, mai előadók által bemutatva különleges zenei szórakozást nyújtanak, ezért a Csináljuk a fesztivált! adásait figyelve még tovább bővülhet a hazai slágerekhez kötődő élményeink sora.

A Magyarország, szeretlek! legutóbbi adásában a zöld csapat kapitányát, Miller Zoltánt – aki szintén fellép majd a műsorban – a zsűri egyik tagja, Balázs Klári, valamint két fellépő, Csonka András és Peter Schramek erősítették. A pirosaknál Vágó Bernadettet a szintén zsűritag Nagy Bogi, valamint Veréb Tamás és Galambos Dorina segítették a pontszerzésben.

Habár a két csapat fej-fej mellett haladt a vetélkedőben, a végén mindent eldöntött a szerencsekerék. Hogy ezúttal a zöld vagy a piros csapat nyerte meg a játékot, az kiderül a teljes adásból, mely újranézhető a Magyarország, szeretlek! Médiaklikk-oldalán.

Csináljuk a fesztivált! – március 19-től, szombat esténként, 19:35-től a Dunán!

Fotó: Balogh Zoltán MTI