Csillogást az egész családnak!

2019. 20. 12., 12:50pm
Karácsonyi tippek! Imádod a karácsonyt, a vásárokat, a fényeket, az illatokat? Ezzel nem vagy egyedül, de őszintén, te mennyire viseled jól a tömeget, a sorban állást, a meleget és a zajt a plázákban?

Karácsonyi tippek! Imádod a karácsonyt, a vásárokat, a fényeket, az illatokat? Ezzel nem vagy egyedül, de őszintén, te mennyire viseled jól a tömeget, a sorban állást, a meleget és a zajt, ami a plázákban vár az ünnepek előtt?

Ha pedig nincs ötleted, kit mivel lepj meg, most segítünk picit: a világmárkákra szakosodott FashionWatch kiválogatta Neked azokat a kiegészítőket, melytől garantáltan mindenki boldog lesz amit a fa alatt talál!

 Anyu ennek örülni fog

Kozmetikum, színházjegy és könyvek helyett most valami "nőiesebb" ajándékkal lepnéd meg anyukádat? Ruhaneműt valószínűleg nem egyszerű nélküle vásárolni, ám az ékszer mindig telitalálat: ez az, aminek a nők legnagyobb része örül. A nyaklánc és a karkötő is remek ötlet, de egy óra tényleg mindig jól jön – és sosem lehet elég óránk, ugyebár...

Apu nehéz eset, de

Az apákkal azért nem olyan nehéz a helyzet, viszont sokszor pont ők azok, akik egy üveg italt kapnak, hisz annak mindig örülnek. Idén azonban lehetsz kicsit kreatívabb: mit szólnál mondjuk egy szép, elegáns Jean Paul Gaultier órához, amit évekig viselhet majd? Hiszen köztudott, hogy a férfiak többsége rajong az órákért.

A tesóm a színekre bukik

Ha csak nem vagytok extra jóban, akkor itt sem egyszerű az ajándékvásárlás: nem akarsz bóvlit venni imádott testvérednek, de nagyon személyes holmit sem, viszont örülnél, ha szeretné az ajándékot, egy H2x óra tökéletes választás lehet, mivel számtalan színben és típusban kapható, így akár lány- akár fiútestvéred van jó választás a H2x. 

Gyerekeknek unikornis a nyerő

Nem kérdés, hogy a kicsik a játékoknak örülnek a legjobban. Szóval hidd el, biztos kap minden gyerek bőven elég játékot a fa alá, ha viszont te esetleg valami hasznosat viszel, annak a szülők fognak nagyon örülni.

 

 

 

 

Egy cuki LaPetra fülbevalóval pedig biztos nagy sikered lesz a gyerekeknél.

A barátnőd imádni fog

Egy rúzs vagy a parfüm is szuper jó ajándék, de mit szólnál idén mondjuk egy szerencsehozó karkötőhöz? Keress a Leaf kollekcióban olyan szimbólumot, mely jelentése fontos mondanivalóval bír számodra és viseljétek magatokon sorsotok fonalát!