Csillogás, ragyogás, boldogság

2022. 10. 11., 3:05pm
Gyönyörű pillanatok a Limitált Karácsonyi Kiadással

 

It's the most wonderful time of the year again: A család összejön, a régi barátok újra találkoznak. Az egyedi pillanatok gyakran a karácsonyt megelőző napokban jönnek létre.

A CATRICE Sparks of Joy kollekciója éppen ezt ígéri! Csillogtatja a szemeket, ragyogtatja az arcot, az ajkakat és a körmöket – a boldog pillanatok garantáltak. Az exkluzív termékek csodálatos ajándékok lehetnek szeretteidnek - egy kis pluszként az adventi naptárhoz, vagy köszönetként Szent Miklós napján.

A Limitált kiadás mindent biztosít, amire szükséged van az ünnepi megjelenéshez: egy szemhéjpúder palettát 12 különböző árnyalattal, pirosító stiftet és rúzsokat két színben, valamint három körömlakkot intenzív árnyalatokban. A különlegességük? Minden termék rendkívüli csomagolásban érkezik – ami nemcsak karácsonyi hangulatot kölcsönöz stílusodnak, hanem az otthonodnak is, mivel egyes termékek akár karácsonyi díszként is használhatóak. Ez pedig azt jelenti, hogy: Minden ragyog!

CATRICE Sparks Of Joy szemhéjpaletta

A szemhéjpúder palettával az ünnepi szemsminkednek nincsenek korlátai! A 12 tökéletesen illeszkedő szín a merész árnyalatoktól a nude, arany és réz árnyalatokig terjed, lehetővé téve a különféle megjelenéseket. Akár izgalmas, akár természetes: bármi lehetséges.

A paletta kiváló minőségű, csillogó csomagolásban érkezik – így a külseje máris felkelti a figyelmet. A beépített tükörnek köszönhetően bármikor ellenőrizheted és frissítheted a sminked.

CATRICE Sparks Of Joy Szatén ajakrúzs

Csókos ajkak? Nagyon egyszerű! A dúsító rúzs piros és sötétvörös árnyalatú. Az ünnepi időszaknak megfelelően mindkét erősen pigmentált szín hosszan tartó, és lenyűgöző szatén felülettel rendelkezik a fagyöngy alatti csókolózáshoz.

Különlegesség: Ünnepi csomagolásukkal felakaszthatod a rúzsokat a karácsonyfára – garantáltan csillogó és szemet gyönyörködtető!

CATRICE Sparks Of Joy Pirosító stift

Unalmas arcszín hideg téli napokon? Többé nem! A Pirosító stift ragyogást hoz létre természetes felülettel. Két különböző színben kapható: piros és rózsaszín. A krémes textúra könnyen felvihető és keverhető – minél több színt használsz, annál intenzívebb az eredmény. A tápláló összetevők extra ragyogást is biztosítanak.

A legjobb rész? A Pirosító stift akár díszként is használható a karácsonyfa díszítésére!

CATRICE Sparks Of Joy körömlakk

Téli körmök, jövünk! Három divatos téli színben, magas fedéssel kapható: lágy vörös, mély sötétzöld és arany hatású lakk. Ideális ajándékok lehetnek a hideg évszakban, mivel ünnepi karácsonyi dizájnjuk varázslatos pillanatokat teremt.

A praktikus formátumnak köszönhetően biztosan elférnek minden DIY adventi naptárban vagy karácsonyi harisnyában!