Cseppke: új baba-mama bolt

2021. 28. 12., 10:54pm
Nyolc év, megannyi siker és megannyi buktató. Egy márka, amit ma már szinte minden anyuka ismer itthon, főleg, mióta Tomán Szabina az RTL Klub képernyőjén látható Cápák között című műsorban kiváltasztotta őket: Cseppke.


 

Kreativitás, minőség és egy csipetnyi szeretet. Tipegő hálózsákok, amelyek a legjobbak a gyerekeknek. A két barátnő Giret Fruzsina és Laár Györgyi vállalkozása szintet lépett: baba-mama boltot nyitnak a belvárosban, ahol szinte minden beszerezhető, amire egy kicsinek és anyukájának szüksége lehet.

Egy csepp Cseppke sztori

A Cseppke márkát két barátnő, Giret Fruzsina reklámszövegíró és Laár Györgyi jelmeztervező-grafikus alapította több mint 8 éve. A családi teendők összeegyeztetése a munkával egy kisgyerekes anyukának nem a legkönnyebb, ezért is indult a márka. Fruzsi is minél többet szeretett volna lenni a fiával, de közben szerette volna megélni is az anyaságot. Így a tervezés és a kreativitás szülte a Cseppkét és nyálkendők készítésével kezdtek. Ám hamar kiderült, ez kevés a boldoguláshoz. Így találtak rá a tipegőhálózsákra, amelynek magyarországi bevezetése és megismertetése az anyukákkal az ő érdemük. Régebben egyáltalán nem létezett Magyarországon ez a kamáslis megoldás, ami azóta már a picik kedvence itthon. A Cseppke fejlesztése, a tipegőlyukak végén elhelyezett kinyitható-becsukható zokni, az amúgy is hasznos éjjeli viseletet még praktikusabbá teszi. A lányok elképesztő sokat dolgoztak az első időben, bár ez azóta sem változott. Az elszántság és a szeretet az, amivel a Cseppkét menedzselték, a zsákocskáikat fejlesztették és tették általuk nyugodtabbá és boldogabbá a babák és szülők éjszakáit. 

Csoda a gyerekszobában
Azóta a Cseppke újító szemlélettel, a vásárlói visszajelzésekre érzékenyen reagálva fáradhatatlanul tökéletesíti termékválasztékát, és fantasztikus
fejlesztésekkel teszi magát a piacon nemcsak megkerülhetetlenné, de utánozhatatlanná is. A márka nevéhez fűződik például az Androidon és iOS-en egyaránt megtalálható Cseppke Tente applikáció, amely azon túl, hogy altató hangokkal és hangos mesékkel támogatja a gyermekek délutáni/esti altatását, modern technológiája révén csodát is varázsol a gyerekszobákba: a
hálózsákokon szereplő minták és figurák a mobileszközök kameráján keresztül életre kelnek és néhány másodperces történetekkel, versikékkel vagy dalocskákkal örvendeztetik meg a kicsiket.