Csatorna barát nedves toalettpapír

2022. 11. 11., 10:20pm
Környezettudatos otthon és tisztaság egy termékkel

 

A nedves és száraz toalettpapírok együttes használata biztosítja a maximális tisztaság és a higiénia érzését. A Zewa frissen bemutatott termékfejlesztése a higiénia, a kényelem és a fenntarthatóság szempontjából is forradalmat jelent a tisztálkodásban.

A toalettből mindenki úgy szeretne kilépni, hogy tisztának érzi magát. Hazánkban a legtöbben száraz toalettpapírt használnak, ami azonban gyorsabban fogy a szükségesnél, hiszen a többség biztosra szeretne menni a higiéniát illetően. A Zewa termékeket forgalmazó Essity a Ketchum Research and Analytics segítségével folytatott 2000 fős kutatásából kiderült, hogy a fogyasztók 77%-a a tisztaság érzése érdekében a szükségesnél több wc-papírt használ el.

A témáról persze nem szívesen beszélnek nyíltan az emberek, ám a Zewa célja, hogy akár arról is őszintén beszéljen vásárlóival, milyen szempontok alapján választanak toalettpapírt. Az egyedülálló piackutatás eredményeképp kiderült, hogy a fogyasztók többsége a nedves toalettpapírokat higiénikusabbnak tartja, mint a száraz papírt. Ám sokan aggódnak, amiért azokat nem lehet biztonságosan lehúzni, 56 százalék szerint pedig a nedves kendők túlságosan környezetszennyezőek, szemben az újrahasznosított papírból készülő, gyorsan lebomló hagyományos papírral.

A fogyasztói igényekre válaszul dobta piacra a Zewa megújult nedves toalettpapírját: a frissen kifejlesztett kendők pont olyan biztonságosan húzhatóak le, mint a száraz toalettpapírok, használatuk pedig friss, higiénikus érzést biztosít. Az új termék megtervezésénél az volt a szempont, hogy a bőrt és a környezetet egyaránt kímélje: 100%-ban növényi alapanyagokból készült. A WC lehúzása után pedig 2-szer olyan gyorsan bomlik le, mint a korábbi nedves toalettpapírok. Több illatban is kapható, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes opciót!

A Zewa gyártója, az Essity elkötelezett a társadalmi és környezetvédelmi szempontból is etikus, fenntartható termékek előállítása mellett. Az alapanyagok kiválasztásától a gyártás folyamatán át a vásárlóknak biztosított késztermékekig elsődleges szempont a bolygónk és a természeti erőforrások védelme. A piacon elérhető higiéniai termékek közül a Zewa-termékek, köztük az új nedves toalettpapír is csúcskategóriát képvisel a fenntarthatóságban. Mindezt úgy, hogy nem kell érte többet fizetni – a kívánt tisztaság eléréséhez egy-két réteg papír is elég, így lassabban fogy el egy csomag – és a fürdés utáni tisztaság érzését nyújtja minden egyes használatkor.