Csatlakozz a kalandhoz ! - Santorini Sunrise

2023. 07. 02., 5:13pm
Szökj el az Escada-val és merülj el idén nyáron Santorini  kék - fehér paradicsomába

 

Ezen a nyáron az Escada Santorinire szökik. A festői görög sziget idilli környezetet biztosít egy életreszóló vakációhoz. Ezen a napsütötte, paradicsomi helyen indul a márka új fejezete, bemutatva az inspiráló Escaping with Escada kollekciót, jellegzetes élénk színt és örömteli lelkesedést hozva a makulátlan, kanyargós utcákra. Az ESCADA-lány a forró mediterrán napfényben fürdik, és egy felejthetetlen kaland veszi kezdetét.

Szabadság és fantázia

Friss és felemelő: a Santorini Sunrise illatot a barátokkal töltött kaland tiszta öröme inspirálta, ahol a fantázia valósággá válik és bármi lehetséges. Az élénkkék tenger lenyűgöző hátteret ad a világos fehér épületeknek, miközben az illat virágai a nyári széllel szállnak. Minden egyes új nap magában hordozza az örökké tartó emlékek ígéretét.

A magával ragadó mandarin és bergamott sorbet az illat fejjegyeként lédús frissességet kölcsönöz, amelyeket a jázminszirmok ragyogó nőiessége fokoz. A gránátalma és az érzéki rózsabors színpompája adja meg a limitált kiadású Eau de Toilette felemelő hangulatát, amelyhez a lágy, nap csókolta pézsma és krémes szantálfa ad alapot.

Ezt a vegán illatot egy tehetséges parfümőr-duó alkotta: Mylène Alran és Benoist Lapouza. Együtt hozták létre ezt a gyümölcsös-virágos kompozíciót, amely magába zárja a lehetőség éreztét, a boldogságot és az élet zamatát, amelyet csak a nyár képes elhozni.

Az elegáns Escada üveg ragyogó, tengerkék színben, a sziget színeit tükrözve tündököl ebben az új kiadásban. Három kontrasztos, élénk rózsaszín Bougainvillea virág teszi teljessé a dizájnt, míg a dobozon egy színes illusztráció látható, amelyet Santorini ikonikus épületei ihlettek napkeltekor.

A kimondottan Instagramra illő görög paradicsom lenyűgöző képvilágát élénk színek erősítik. Az ESCADA először mutat be egy kizárólag fotókon alapuló történetmesélő kampányt, amely a korábbi évek illusztráció alapú megközelítéséből fejlődött ki.