Csatlakozz a divathoz!

2023. 11. 08., 11:40pm
Legyél Side Event szervező Partner a BCEFW-en!

 

Idén is van lehetőség csatlakozni sokszínű programokkal, side event-ekkel a közép-európai régió egyik legnagyobb divateseményéhez, a Budapest Centrak Europian Fashion Week-hez.

A programok fő célja, hogy a divathéten, augusztus 28-tól szeptember 3-ig, Budapest több pontján, minél szélesebb körben találkozhasson a hazai és a nemzetközi közönség a divatipar újdonságaival, kulisszatitkaival.

A rendezvényre augusztus 13-ig várják a side event szervező Partnerek jelentkezését.

Az augusztus végén megrendezésre kerülő BCEFW-n a szezon újításaival összhangban, a Budapest különböző pontjain található, a közönség számára egyre népszerűbb side eventek is fontos szerepet kapnak. A kísérő programok szezonról szezonra egyre színesebbek, egyre többen várják azokat, és kíváncsiak a szervezők újdonságaira.

Az eseményekkel a Partnerek a divatiránti érzékeny szélesebb közönséget tudják megszólítani, a BCEFW és a város vérkeringésébe bekapcsolni, miközben saját márkájukat is népszerűsítik.

A rendezvény programjához nyitott vagy zártkörű, esetleg online vagy offline tartott, az esemény profiljába illeszkedő tematikával lehet csatlakozni, az esemény hetének hétfői napjától vasárnapig.

A saját rendezvény megszervezése a programhoz csatlakozó Partner feladata, amit a BCEFW online marketing és PR kommunikációval támogat.

A divathétteljes programja, így a sid evnet-ek részletei is feltüntetésre kerülnek rendezvény hivatalos weboldalán, valamint a BCEFW social média felületein, ezzel is segítve az események népszerűsítését.

Jelentkezési határidő 2023. augusztus 13. éjfél.

További információ: http://www.hfda.hu/hu/cikkek/bcefw-ss24-side-event-jelentkezes-3213