Cipők, ahogyan mi szeretjük

2017. 03. 12., 9:44pm
A divatrajongók számára ismét eljött az év egyik legizgalmasabb szakasza, ugyanis az üzletek polcain megjelentek az őszi/téli szezon legújabb modelljei.

A divatrajongók számára ismét eljött az év egyik legizgalmasabb szakasza, ugyanis az üzletek polcain megjelentek az őszi/téli szezon legújabb modelljei. Ahogy a természet lassan változik, úgy alakulnak át minden részletükben kedvenc kiegészítőink is.

Szigorú kék, telt zöld, elegáns lila, a szürke árnyalatai és meleg tégla piros váltja fel a nyár élénk színeit és pasztell árnyalatait. Az új szezon nemcsak a színek esetében, de a design és a részletek területén is meglepetéseket tartogat számunkra.

Diverzitás és individualizmus az új szezon hívószavai, melyek tükröződnek a legújabb kollekció minden egyes darabján.

A sokszínűség a Kazar legújabb kollekcióin számos lehetőséget tartogat számunkra: időtlen klasszikusok mellett a legvagányabb trendek foglalnak helyet az üzletek polcain.  Olyan ellentétek kerülnek egymással összhangba, mint a feltűnő forma és a visszafogott elegancia, a szofisztikált és a sportos megjelenés, a retro vonalak és a legfrissebb trendek ihlette részletek.

Irigylésre méltó Molnár Szilágyi Szilvia vagány outfitje

Az őszi/téli női kollekcióban tűsarkúk, bokacsizmák, térd- és combcsizmák, balerinák mind-mind felvonulnak.

Metálfény és szőrme részletek teszik őket különlegessé, miközben a kényelem, mint alapkövetelmény változatlanul teljesül. Az állatminta, mint díszítőelem az új szezonban is visszaköszön, amely kimondottan azoknak a nőknek szól, akik szeretnek kitűnni izgalmas trendekkel akár a hétköznapokon is

Az új kollekció sem lenne teljes táskák széles választéka nélkül, melyek hibátlan szetteket alkotnak a szezon cipőivel. Sokszínűségük miatt élmény közöttük válogatni, hiszen képesek tökéletesen kiegészíteni nappali és esti outfitünket egyaránt. A női kollekció megkoronázásául idén selyemsálak, bőrkesztyűk, exkluzív kulcstartók és stílusos órák képezik elmaradhatatlan darabjait a szezonnak.

A férfi kollekció modelljeinél is megfigyelhetünk olyan kulcsszíneket, melyek uralják a szezont: főként sötétbarna,

tégla piros és khaki színű darabokkal találkozhatunk. A kollekció kedvenc darabjai a klasszikus bakancsok, a téliesített, magas szárú sneakerek és a military stílusú csizmák. A márkára jellemzően ezeket a darabokat is a részletek teszik különlegessé, idén a 3D-s nyomatokkal díszített cipők kölcsönöznek igazán egyedi külsőt viselőjüknek. A sportosan elegáns modellek kedvelői így olyan eredeti részletekkel találkozhatnak a márka új kollekciójában, amelyek modern csavart visznek a klasszikus designba.

Az órák, övek és pénztárcák széles választéka lehetővé teszi, hogy a márka darabjaiból komplett outfiteket állítsunk össze különböző alkalmakra.

A Kazar 2017-es őszi/téli kollekciója ismételten tükrözi azt az egyedi látásmódot, amit a márka minden szezonban képvisel. Elegancia, modern design és a feltűnő részletek használata csak néhány olyan jellemző, amelyek uralják a kollekciót. Egy - egy új darab viselete pedig a márkától már jól megszokott stílusos és rendkívüli érzést nyújtja.