Christmas Dinner - Karácsonyi vacsora

2020. 18. 11., 4:25pm
Mit viselj idén a karácsonykor, családi összejöveteleken? Kényelmest, stílusost, csillogóst, különlegest!

Mit viselj idén a karácsonykor, családi összejöveteleken? Kényelmest, stílusost, csillogóst, különlegest!

A “Christmas Dinner” kollekcióban olyan stílusos outfit összeállításokkal készültek a márka tervezői, melyek tökéletesen megfelelnek majd az ünnepi alkalomhoz. Az inspiráció pedig, a jelenlegi globális helyzet.

Ez nagy hatással volt a legújabb trendekre és hangulatra, mint “új valóság”, illetve az igény a kifejezetten kényelmes, ám különleges és időtlen darabokra, amik tökéletesek a karácsonyi vacsorához - valami, lezser, akár egész napra.

A ruhák, melyek a második bőrünkké válnak – amiket legszívesebben sosem vennénk le. Ez a Reserved válasza a „maradj otthon” trendjére.  

Fő inspirációnk ehhez a kollekcióhoz egy gyönyörű köntös, amit reggeltől estig hordhatunk.

A pihe-puha, kényelmes bársony és a gyűrődés-mentes szatén biztosítja a kényelem érzését egész nap. Fényes anyaguknak köszönhetően pedig tökéletesek karácsonyi viseletként is.

Párnázott vállú felső és egy csinos nyaklánc, finom és természetes színek, amik megnyugtatnak és felemelik a lelkünket, kiegészítve a mélyfekete és arany részletekkel, ami tökéletesen illik az „otthon is csinosan” trendjéhez.

A kollekció darabjai feltűnőek, de ugyanakkor letisztultak, így az ünneplés is kényelmes bennük. Nőies és légies sziluettek, dekoratív rojtok és marabu tollak, fodrok és finom csipkék teszik a mindennapos viseletet alkalmi darabokká.

Érezzük hát magunkat különlegesnek az idei Karácsonyi Vacsorán!