Charmista – As We Love: Love Charms és Travel kollekció

2023. 05. 05., 2:00pm
Anyák napja alkalmából csillogó betűk, szívek és anya feliratú charmok

 

A különleges vásárlói előnyökkel járó új Charmista tagsági koncepció részeként a Charm Club néhány új charmot is bemutat.

Anyák napja alkalmából csillogó betűk, szívek és anya feliratú charmok találhatóak az első " As We Love" kampányban.

Mutasd ki szeretetedet! A rózsaszín, kézzel festett szív formájú-, vagy a "Best Mom" gravírozású charmok a THOMAS SABO Charm Club kollekció új nyakláncaihoz és karkötőihez készültek és szemet gyönyörködtető kombinációkat alkotnak.

Azok, akik még mindig a tökéletes ajándékot keresik anyák napjára, megtalálják a már elérhető újLove Charms kollekcióban - mert mi lehetne jobb ajándék, mint egy személyes üzenet egy nyakláncon vagy karkötőn?

Van egy szuper hírünk!  Bárki, aki Charmistaként a Charm Club tagja lesz, 15% kedvezményt kap az összes bűbájos charmra.

Az új kollekció 2023. április 27-től kapható a THOMAS SABO üzletekben, a www.thomassabo.com/charmclub webáruházban és a megjelölt üzletekben.

Charmista - As We Travel: Holiday Charmok

Charmok a világ körül - az "As We Travel" szlogennel hangolódik az év legizgalmasabb és legmozgalmasabb időszakára.

Legyen szó fagyiról, repülőről vagy flip-flopról, az új charmok láttán azonnal tengerparti életérzés ragad magával, szinte érzed a napfény sugarait a bőrödön és hallod a hullámok morajlását.

Idén továbbra is "A több az több" trend folytatódik: A Charm Club karkötők, nyakláncok és bokaláncok részletgazdag mintái nem csak szemet gyönyörködtetőek, de minden szettet feldobnak és egy bohém hangulatot kölcsönöznek.

A 2023. áprilisában bevezetett Charmista koncepcióval a THOMAS SABO Charm Club középpontjába a Charmista kerül. Ezentúl a karkötőket és nyakláncokat egy gravírozható CHARMISTA érme fogja díszíteni, amely a Charmista közösség szimbóluma.

A Charmista karkötők, nyakláncok vagy az érme megvásárlásával a tagok 15% kedvezményt kapnak az összes THOMAS SABO charmra 2023. december 31-ig. A Charmisták a tagság mellett számos exkluzív Charmista eseményen és partin is részt vehetnek.

Az új As We Travel kollekcióhoz tartozó charmok 2023. június 19-től lesznek elérhetőek a THOMAS SABO üzletekben, a www.thomassabo.com webáruházban, valamint a kijelölt partnereknél.