Charmista - As We Dream 2023 ősz

2023. 22. 08., 9:57am
A Charm Club egy galaxisbeli utazásra invitál, amit a sci-fi világa ihletett

 

A Thomas Sabo Charm Club új As We Dream kollekciója elkalauzol minket a világűrbe. Itt a sci-fi és a popkultúra találkozik a 925-ös sterling ezüsttel, a kézzel behelyezett kövekkel és a sötétben világító hideg zománccal.

Az As We Dream kollekció az éjszakai égbolt által inspirált motívumokkal együtt új charmokat mutat be, amelyeken földönkívüliek, ufók, űrhajósok és rakéták szerepelnek.

A részletgazdag háromdimenziós charmok közül néhány világít a sötétben a különleges hidegzománcnak köszönhetően. Ha ilyet viselsz, a következő partin garantáltan felvillansz a tömegben.

A kollekció darabjai igazi fantázia világba repítenek – ez, és a részletgazdag kialakítás teszi őket különlegessé. Ez a filigrán vésetekben, a mozgatható elemekben, a finom, precíz kőbe foglalásokban és az egyedi mintákban tükröződik. A színpaletta lilából, aranyból, ezüstből és sötétkékből tevődik össze, amelyek a kozmoszt juttatják eszünkbe.

Az As We Dream kollekció tovább bővíti a Thomas Sabo Charm Club Charmista koncepcióját: A charm medálok karkötőkön és nyakláncokon keverednek a gravírozható CHARMISTA COIN-nal egyetemben, ami a Charmista közösség védjegye. Ezt a csillogós verziót a galaxis ihlette.

Az új As We Dream kollekció 2023. szeptember 1-től lesz elérhető a THOMAS SABO üzletekben, a www.thomassabo.com webshopon, illetve a kijelölt ékszerészeknél és kiskereskedőknél.

#thomassabo #CHARMCLUBbyTS #CharmistaAsWeDream