Charmista - As We Are:

2023. 26. 04., 2:26pm
Egy történet arról, hogyan válik a Charm Club egy igazi közösséggé

 

A Charm Club 2006-os beveztése óta folyamatosan formálódik és fejlődik. Olyan sokoldalúvá vált, mint viselőinek életstílusa.

A márka idén tavasszal, egy új megközelítéssel rukkol elő: A Charmista nemzetközi bevezetésének napjától, április 27-től, a karkötőkhöz és nyakláncokhoz egy gravírozható CHARMISTA COIN- is tartozik, ami a Charmista közösség védjegye lesz.

A karkötők, nyakláncok vagy a medál megvásárlásával a tagok 15% kedvezményt kapnak az összes THOMAS SABO charmra 2023. december 31-ig. A Charmisták számos exkluzív eseményen, partin és különféle programon vehetnek részt.

A bevezető kampány a "Charmista - As We Are" fő témával indul el, aminek keretében számos nemzetközi városban és helyszínen, mint például Frankfurtban, Berlinben, Bécsben, Zürichben, Párizsban, Londonban, Barcelonában és Ibizán is lesznek programok.

A THOMAS SABO forradalmasítja az ikonikus Charm Clubot és bemutatja az új Charmista koncepciót, egy olyan közösséget, ami összetart és egyedi előnyökkel jár a vásárlóknak.

Charmista - As We Tell A Story/As we Love/As We Travel/As We Party/

Ez a fő téma, meghatározza az új kollekciót, a termékeket és játékosan mutatja be a vásárlóknak a Charmista életstílust – ezzel lehetőséget ad a vásárlóknak, hogy kreatívan elmeséljék saját történeteiket: Hogyan szeretünk? Hogyan utazunk? Hogyan bulizunk?

Charmista - As We Love

A klubtagság bevezetésével a márka új charmokat mutat be. Például csillogó betűket, romantikus, és anya feliratú charmokat, valamint rózsaszín hidegzománccal díszített charmot, amelyek tükrözik a "Love" témát. 

Az új kollekció 2023. április 27-től lesz elérhető a THOMAS SABO megjelölt üzleteiben, a www.thomassabo.com/charmclub webáruházban.

#thomassabo #Charmista #CHARMCLUBbyTS