Catrice – Advent 2020

2020. 27. 10., 5:30pm
Az idei ünnepi smink ugyanolyan fényesen csillog, mint a gyertyafény és az ajkak gyönyörű, sötétvörös színben pompáznak.

Az idei ünnepi smink ugyanolyan fényesen csillog, mint a gyertyafény és az ajkak gyönyörű, sötétvörös színben pompáznak.

Az adventi időszakra, szépségápolási kedvenceink végre visszatértek olyan meleg, karácsonyi árnyalatokban, amelyek végigkísérnek az év legelbűvölőbb időszakán.

A CATRICE új Advent Calendar DIY minden napot apró ünneppé alakít át, amíg el nem érkezik a várva várt szent este. Mert minden nap egy szépség meglepetés fog köszönteni 24 napon át - vagy egy szívedhez közeli személyt, akit meglepnél még Karácsony előtt.

A meglepetésekből 16 termék eredeti méretű, a CATRICE szortiment része. Nyolc pedig limitált kiadású exkluzív ajándék, amelyek csak ebben a naptárban érhetőek el.

Ide tartoznak az egyedi karácsonyi hangulatú körömlakkok, a Golden Xmas Glow highlihter, egy többfunkciós ecset és egy vörös rúzs, amely minden ünnepi megjelenést kiegészít.

Ezen kívül 24 különböző típusú, stílusos kivitelezésű papírzacskó és 24 hozzáillő arany matrica található az adventi naptárban, amelyek egyedi és személyes becsomagolásra várnak.

A kreativitásnak nincsenek korlátai: Akár anyukádnak szóló kedves üzenettel, akár a legjobb barátodnak édességekkel egészítheted ki a csomagokat - a CATRICE Advent Calendar DIY minden nap elkápráztat téged vagy egy szerettedet.