Catrice 2019. karácsony

2019. 20. 11., 9:20am
Egyik nap egy ragyogó highlighter, majd egy izgalmas, csillogó körömlakk, a következő napon egy karácsonyi piros rúzs – ez minden smink szerelmesnek és barátainak a legszebb vágya az ünnepi időszakban

Egyik napra egy ragyogó highlighter, majd egy izgalmas csillogó körömlakk, a következő napon pedig egy karácsonyi piros rúzs – ez minden smink szerelmesnek és barátainak a legédesebb vágya az ünnepi időszakban! 

Most ez az álom valóra válik a limitált kiadású CATRICE DIY Adventi Kalendáriummal, amely Október 31-étől lesz elérhető bizonyos dm üzletekben.

Idén, az exkluzív Adventi Kalendáriumban 24 beauty meglepetés vár eredeti méretben téged – egyes termékek ebben a Kalendáriumban lesznek csak elérhetőek – amiket megoszthatsz legjobb barátnőddel, nővéreddel vagy akár anyukáddal. 

A dobozban található szeretettel megtervezett papírdobozok és matricák segítségével végtelen lehetőség nyílik az adventi naptár személyre szabására. Ha szeretnéd, akkor egy kis édességgel, vagy kedves üzenettel is kiegészítheted a kis csomagokat.

Decemberben újra itt az ideje, hogy úgy ragyogjunk, mint a csillagok!

A smink szempontjából nincs olyan, hogy túl sok csillám!

Limitált kiadású "GLITTERHOLIC" trendkiadás káprázatos megjelenést biztosít: a különféle hatású, tökéletes színekben pompázó Glitter ajakrúzsok, szemhéjpúder paletták és

highlighterek elérhetőek lesznek bizonyos DM üzletekben november 28-ától.

Ezzel a kollekcióval igazán egyedi megjelenést érhetünk el a karácsonyi partin vagy a szilveszteri bulin. Mindegy, melyik ragyogó stílust választjuk, a CATRICE segítségével minden beauty kedvelőnek garantált az igazi “Glitterholic” megjelenés. De ez még nem minden: a kiváló minőségű csillogó csomagolás biztos felkelti majd a figyelmed!

Az essence karácsonyi újdonságai itt olvashatóak: http://pestidivat.hu/#essence_2019_karacsony