CURVY – Ünnepeld a formád!

2019. 16. 10., 5:00pm
A Daalarna új CURVY kapszulakollekciója azért jött létre, hogy minden nő - mérettől és testalkattól függetlenül - magabiztosan és elégedetten mosolyoghasson álmai esküvői ruhájában.

A Daalarna új CURVY kapszulakollekciója azért jött létre, hogy minden nő - mérettől és testalkattól függetlenül - magabiztosan és elégedetten mosolyoghasson álmai esküvői ruhájában.

 „Esküvői ruhatervezőként sok-sok év tapasztalata mondatja velem, hogy semmi sem tesz egy menyasszonyt ragyogóbbá, mint a magabiztosság és az önazonosság” – mondja Benes Anita.

„A Daalarnánál éppen ezért a kezdetek óta minden ruhánkat méretre készítjük el, mert hiszünk abban, hogy a tökéletesen passzoló ruha az egyik legfontosabb eleme a felszabadult mosolynak. Elszomorít, ha azt látom, hogy egy menyasszony - létező vagy nem létező - társadalmi elvárásoktól hajtva arra törekszik, hogy drasztikusan megváltoztassa vagy eltakarja magát a nagy napon. Az ő bátorításukra hoztuk létre a CURVY kapszulakollekciónkat, amely a nőies formákat ünnepli.”

 A CURVY kapszulakollekció hat olyan ruhából áll, amelyeket korábbi Daalarna menyasszonyok visszajelzései, kedvenc darabjai alapján álmodott meg Benes Anita. A ruhák közös jellemzője, hogy a nőies formák szépségét emelik ki, a kényelmi szempontokat is maximálisan figyelembe véve.

„A CURVY kollekció tervezésekor az olyan apró, részletekre, arányokra fókuszáltam, amelyeknek nagy jelentősége van – legyen az egy lágy, hullámos ujjmegoldás, elegánsabb dekoltázsmélység vagy újszerű anyaghasználat. Ezek elősegítik a nagyobb komfortérzetet, miközben gyönyörűnek érzik magukat a menyasszonyok álmaik ruhájában.”

 

A kollekció részét képezi egy sellő fazonú ruha is, amely az elmúlt években a nőies öltözködés egyfajta szimbólumává emelkedett nemcsak a hollywoodi sztárok, hanem a menyasszonyok körében is.

„Azt szeretném elérni, hogy a magyar menyasszonyok is merjenek bátrabban öltözködni, és legyenek büszkék az adottságaikra. A Daalarnánál minden erőnkkel azon leszünk a jövőben is, hogy hozzásegítsük őket ehhez.” – Ez a hitvallása a tervezőnek, Benes Anitának.

 Képek: Papp Éva & Schneider Zoltán