CND Spa – a természet ihlette…

2018. 16. 12., 10:30am
Szökjön el egy pihentető utazásra és élvezze a növényi anyagok jótékony hatását!

…a tudomány megvalósította. Szökjön el egy pihentető utazásra és élvezze a növényi anyagok jótékony hatását!

Hagyja, hogy a virágok és a gyümölcsök ápoló összetevői kényeztessék! Szerezzen örömet az egyénre szabott regeneráló kezeléssel az aktuális hangulatához igazítva, mindezt négy lépésben!

A fürdősó, a bőrradír a maszk és a testápoló használata igazi élményt nyújt.

CND SPA Gardenia Woods™ - Bársonyos bőr minden érintésre!

Gazdagon tápláló kényeztetés. A nyugtató kamilla és a mélytisztító szantálfa növényi keveréke hidratál. A puha és rugalmas bőrért hagyja, hogy a gardénia és a jázmin illata egy jó szagú kertbe varázsolja! 

CND SPA Bright Citron™ - Jobb kedvre derít.

Tetőtől talpig megtölti a bőrt élettel. A tisztító lime és a méz kombinációja helyreállítja a külsőnk ragyogását. Az ámbra és a grépfrút élénkíti az érzékeket és a bőrt.

CND SPA Sugar Vanilla - Ápolás a testnek és léleknek

Édes és közkedvelt kényeztetés az egész testnek. A vanília, barna cukor és fehér tea keveréke a bőr simaságáért, intenzív, hámlasztó és tisztító hatással.

CND SPA Cucumber Heel Therapy™ - Puhaság minden lépésnél!

Egyedülálló út a nyugtató hidratáltsághoz. A frissítő uborka helyreállítja a megviselt bőrt. Az alfa-hidroxi savak kisimítják és intenzíven hidratálják a durva sarkakat. Tökéletes lezárása egy ápoló pedikűrnek.

A CND a növényi hatóanyagok hatékonyan előkészítik, tisztítják, táplálják és helyreállítják a bőrt, új szintre emelve a spa élményt. Kényeztesse magát ezzel az érzéki élménnyel, amelyet gyümölcsök és virágok tápláló kivonata tesz teljessé! Élvezze a kényeztető ápolást és személyre szabott hatásait!