Bringás videókat vár a mesterfodrász

2021. 03. 12., 1:09pm
Zsidró Tamás gyakran járja a Balaton környékét, de a Budapestről induló, felújított kerékpárutakat is, akár Etyek, Szentendre vagy Dunakeszi felé.

 

 

Egy közösségi videó forgatására hívja fel a bringa szerelmeseit. A videó itt látható: https://youtu.be/pKrQFyYX0Xo

Mutassuk meg Magyarország legújabb kerékpáros útvonalait, gördüljünk akár az EuroVelo 6 útján Budakeszire vagy Szentendrére, de szívesen letekerek Etyek felé is! És persze a nagy szerelmem, a Balaton, ahol gyakran vitorlázom, vagy akár kerékpáron is járom az utakat” – mondja a mesterfodrász.

„Most arra buzdítok mindenkit, hogy ha ezeken az utakon kerekezik, készítsen egy videót, bemutatva az utak szépségét, és töltse fel a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség, www.maketusz.hu oldalára – amiért ajándékokat is kaphatnak az aktív videós-biciklisták”.

A Balatoni Bringakör Balatonakarattya és Siófok közötti felújított szakaszának népszerűsítését tűzte ki célul - egy közös bringázás alkalmával -  Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ).

Az őszi kerékpártúra okán arra hívták fel a figyelmet, hogy a Balaton nem csak “strand és lángos”, hanem október végén is tartalmas programokat nyújt a bringás-turisták számára is. A közös biciklizésen részt vett - a Balaton nagy szerelmese - Zsidró Tamás mesterfodrász is.