Brand tester park Budapest

2018. 08. 03., 5:16pm
Ahogy átléped a BRAND TESTER Park kapuját, hihetetlen lehetőségek nyílnak meg előtted: egy napra te leszel a Brand tester!

Ahogy átléped a BRAND TESTER Park kapuját, hihetetlen lehetőségek nyílnak meg előtted: egy napra te leszel a Brand tester!

Márkatesztelőként sorra kipróbálhatod a kedvenc márkáid legújabb termékeit, szolgáltatásait egy időben, egy helyen, egy látványos, magával ragadó élményparkban, 10 különböző tematikájú parkrészen, 100 élményszigeten. Közben megismerheted a legizgalmasabb innovációkat, interaktív kalandok várnak, értékelheted a teszteléseidet. 

Március 11-én kerül megrendezésre az esemény a Hungexpon. A park világszinten egyedülálló koncepciója, hogy a legnépszerűbb márkák, szervezetek (több mint 100 ismert brand) reklámjai, programjai keljenek életre. Így teszik kipróbálhatóvá a termékeiket, szolgáltatásaikat egy helyen, egy időben a látogatók számára, legyen szó autóról, háztartási gépekről, szépségápolási termékekről, ételekről, játékokról, oktatási anyagokról, sportokról, vagy épp a legújabb technológiákról.

Képzeld el, hogy végre nem csak a reklámoktól kell meggyőzve érezned magad, mert minden termék és szolgáltatás kipróbálhatóvá válik, mielőtt megvennéd.

Próbálj ki mindent, amit eddig csak a reklámokban láttál! Márkatesztelés közben ismerd meg a legérdekesebb innovációkat, a jövő szolgáltatásait!

A reklámok új generációja

A park célja, hogy műfajteremtő rendezvényként egy helyen, egy időben hívja életre a virtuális (reklám)világot. Szerethetőbbé tegye a reklámkultúrát, s közben felhívja a családok, főként a gyerekek figyelmét a reklámok tudatosabb értelmezésére. A BRAND TESTER esemény lehetővé teszi a tapasztalás, személyes élmények, interaktivitás általi reklámozást a márkák számára, miközben a résztvevők minden érzékszerve bekapcsolódik az élménybe.

Az ország márkatesztelő élményparkja

Mitől szerethető egy márka reklámja? A BRAND TESTER szerint attól, hogy a részévé válsz és reagálhatsz rá, pontosan ugyanabban az időben, amikor hatni próbál rád.

Ismerd meg egy helyen a leginkább kipróbálásra ajánlott márkákat, és a legfontosabb kezdeményezéseket!

Helyszín: Hungexpo G Pavilon - Bejárat: III. KAPU
HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, 1101 Budapest, Albertirsai út 10. (Expo tér 1.)
A rendezvény napján a parkolás INGYENES. 

Megközelítés

2-es metróval az Örs vezér térig, onnan a 10-es busszal (óránként közlekedik) vagy gyalogosan a Pillangó utcai metrómegállótól (kb. 15 perc).

Jegyek: http://brandtester.hu/jegy/

Információk: http://brandtester.hu

A rendezvény médiadíjas koncepciójának előzménye a Womanity Fesztiválsorozat, ahol az élő reklámok rendkívüli sikerei (másfél év alatt közel 6000 résztvevő és 500 márka) után, 2018-ban a BRAND TESTER Park már nem csak női, hanem teljes családi tematikát kínál 10.000 m2-en a látogatóknak.

Tegyünk együtt a jövő generációért!

BRAND TESTER Edukációs Országjáró Turné a tudatos internethasználó generációért:

➤ 10 ÁLLOMÁS budapesti és vidéki általános iskolákban

➤ Egyedülálló EDUKÁCIÓS PROGRAM szülőknek, pedagógusoknak, gyerekeknek

➤ GYEREK PARK 1500 négyzetméteren a BRAND TESTER Park helyszínén a reklámtudatosság és IT biztonság jegyében: bemutatjuk az ország legjobb kezdeményezéseit