Boldog életérzés a körmeinknek

2023. 24. 04., 8:04pm
HOP, HOP HOORAY RELOADED - Limitált kiadással

 

Hopp, hopp, hurrá - a tavasz már itt van, és az izgalom egyre nagyobb!

Búcsút mondhatunk a hosszú, hideg télnek, a vastag kabátok eltűnnek a szekrény mélyére, a nap pedig újra fényt és színt visz a mindennapjainkba. Idén a CATRICE HOP, HOP HOORAY RELOADED Limitált kiadás ismét a beauty polcokra kerül a tavaszi/nyári szezon legújabb trendszíneivel. A lágy pasztellszínektől az élénk árnyalatokig, a népszerű körömlakkok aranyos nyuszi dizájnban egyedi megjelenések létrehozásához használhatóak.

Catrice HOP, HOP HOORAY RELOADED Nail Lacquer

Spring is in the Air!

A hőmérséklet emelkedik, és az olyan színek, mint a citromsárga, a fűzöld és a levendula valódi lendületet adnak manikűrünknek.

A húsvétnak megfelelően a CATRICE HOP, HOP HOORAY új körömlakkok aranyos nyuszi megjelenésűek: a hosszú fülek és az imádnivaló arcocska abszolút szemet gyönyörködtetővé varázsolják a csomagolást. A rózsaszín, nude és világoskék pasztell körömlakkokkal pillanatok alatt létrehozhatod a legmenőbb körömtrendeket, és a tavaszi feelinget.

Még több jó hangulatra vágysz? Akkor az élénkvörös, narancssárga és fukszia intenzív árnyalata az, amire szükséged van! Az egyedülálló, vegán formula tökéletes gélfényű felületet és maximális tartást biztosít akár hét napig, még fedőlakk nélkül is. Az erősen pigmentált textúra könnyen felvihető és optimális fedést biztosít.

Bennfentes tippünk: A nyuszis körömlakkok remek ajándékként is megfelelnek! És nem csak húsvétkor!