Bohém és városi elegancia

2019. 04. 09., 1:30pm
Az idei kollekció a bohém stílust, a városi eleganciával ötvözi mind mintáiban, mind a szabásvonalakban: szatén szoknyák, gazdagon díszített maxi ruhák, de a sportosabb vonalak is megjelennek.

Az idei kollekció a bohém stílust, a városi eleganciával ötvözi mind mintáiban, mind a szabásvonalakban: szatén szoknyák, gazdagon díszített maxi ruhák egy leheletnyi hippi feeling-gel keverve, illetve a sportosabb vonalak is megjelennek.

A Reserved kollekciói mind egyediek és a klasszikus design szépségét az aktuális szezon legújabb trendjeivel kombinálják. A márka a vásárlók igényeire gyorsan reagál, hétről hétre új modelleket kínál az üzletekben és az online shopban.

A romantikus jegyek jól megvannak a rocker jellegű dzsekivel és bakanccsal.

A minták és színek retro, az anyagok és szabásminták pedig a fiatal polgári stílust képviselik, egy csipetnyi nosztalgiával a 20. század stílusából.

A Reserved tervezői a különböző izgalmas stílusjegyeket mesterien ötvözik az utcai viselettel, hogy a kollekció egyedi, mégis a hétköznapokban is hordható legyen.

Ez a merész kombináció az oka, hogy a cég új kollekciójának termékei alapdarabok lesznek őszi-téli ruhatárunkban! Ki sem hagyhatjuk, mert oly szívesen viseljük!

A női kollekció tervezését több, meghatározó irányzat inspirálta. Az egyik ilyen irányzatban a domináns sziluettek a meghatározóak: térd alá érő szatén szoknyák, hangsúlyos, puffos ujjú blúzok, hímzett és kivágott ruhák, amelyek Edward király stílusát idézik.

A másik vonalat a gazdagon díszített bohém darabok jellemzik. A maxiruhák mintája az 1950-es évek tapétáira emlékeztetnek,

míg a rövidebb shiffon ruhák különböző virágmintákban pompáznak.

A harmadik stílusirányzatban a retro/vintage vonalat az avant-garde részletek törik meg: lakk kabátok, kimono stílusú dzsekik vagy oversize garbók.

A gardróbfrissítés szezonváltáskor szinte kötelező! Az online vásárlás mellett érdemes ellátogatni a Reserved legújabb üzletébe, az Allee-ba. A csodás hatalmas üzletben az új női kollekcióból tudsz válogatni, hogy a legújabb trend legyen outfit-ed alapja.

Forrás: Reserved, Pesti Stílus