„Biztonságosabb internetet a fiataloknak!”

2023. 18. 09., 7:46pm
XIII. Média- és internetkonferencia a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) szervezésében

 

Magyar Telekom Székház, Budapest

2023. szeptember 18-19. (hétfő-kedd), 08:30-16:00

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat 13. alkalommal rendezi meg média- és internetkonferenciáját „Biztonságosabb internetet a fiataloknak!” címmel. A konferenciának a Magyar Telekom Székház ad otthont. Több mint 40 elismert szakember tart előadást egyebek között a mesterséges intelligencia jövőjéről, a legújabb közösségimédia-felületekről, az online szerencsejátékokról és az identitáslopásról. Napjainkban az online térben elkövetett banki csalások egyre nagyobb kockázatot jelentenek a gyerekek számára is. Ezért lesz kerek asztal-beszélgetés a témában, de lesznek eszmecserék az álhírekről és arról is, hogy mit tiltsunk vagy engedjünk a gyerekeknek a neten.

A konferencia házigazdája Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat alapító elnöke.

Az eseményt idén is online lehet követni a www.saferinternet.hu és a www.gyermekmento.hu honlapokon, illetve a Gyermekmentő Szolgálat és a Safer Internet Program FB-oldalain. (FB: @Saferinternet Magyarország, @nemzetkozi.gyermekmento)

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: https://www.saferinternet.hu/Fooldal/Hirek/elindult-a-regisztracio-az-idei-media--es-internetkonferenciara

A konferencia részletes programja elérhető a honlapon: www.saferinternet.hu