Berobbantja az őszt az Akvárium Klub

2019. 15. 09., 9:20am
Beköszöntött az ősz és vele együtt a klubszezon is. És, ahogyan azt már megszokhattuk, az Akvárium Klub most is a legütősebb élő- és elektronikus zenei programokkal készül az őszi-téli szezonra.

Beköszöntött az ősz és vele együtt a klubszezon is. És, ahogyan azt már megszokhattuk, az Akvárium Klub most is a legütősebb élő- és elektronikus zenei programokkal készül az őszi-téli szezonra.

Többek között itt tartják majd szeptemberben a Telekom Electronic Beats fesztivált, és idén is a klub ad otthont a Budapest Ritmonak. 

Az Akvárium Klub évről-évre világsztárok sorát hozza el Budapestre. Így történt ez a nyáron is, amikor a Sun & Soda keretében három alkalommal változott mini oázissá az Akvárium terasza, és teltház előtt játszott Sasha, Guy J & Henry Saiz, valamint a Gus Gus.

Az őszi-téli szezonban sem lesz másként, hiszen már szeptemberben elkezdődik a programdömping és érkezik a Telekom Electronic Beats szeptember 19. és 21. között, olyan menő nevekkel, mint a Modeselektor, a Sevdaliza vagy a Motor City Drum Ensemble.

Októberben ismét az Akvárium Klub lesz a CAFé Budapest egyik kiemelt helyszíne. A Hangvető és a CAFé Budapest szervezésében megvalósuló Budapest Ritmo idén is birtokba veszi a klubot és október 4-6. között a világzene legjobbjait hozza el, a portugál fado-tól a balkáni rezesekig, szájbőgőtől a cumbiáig számos érdekes zenei műfajjal ismerkedhet meg a közönség.

Koncertek terén sem lehet hiányérzetünk az őszi szezonban.

Már dupla teltházas a Skillet novemberi koncertje, emellett pedig nemzetközi fronton olyan fellépők érkeznek a klubba, mint a Hooverphonic, William Fitzsimmons, Adam Naas, Scarlxrd, The Asteroids Galaxy Tour, The Wooten Brothers és a Front 242.

Itt lesznek a hazai kedvencek is:

az Akváriumban mutatja be legújabb lemezét az Elefánt, az Erik Sumo Band, az Ethnofil, a Blahalouisiana és az Ocho Macho. Szülinapi bulival érkezik a Firkin,  a New Level Empire és a DLRM. Itt mutatkozik majd be a Talk2Night, Halloweeni bulit tart a Jetlag, visszatér a Subscribe. De, koncertet ad majd - többek között - az Analog Balaton, a Down for Whatever, a Soulwave, Péterfy Bori & Love Band, a Konyha és a ByeAlex és a Slepp is.

Természetesen az Akvárium – ahogyan eddig is – messze kiemelkedik az elektronikus zenei felhozatal terén.

Olyan világklasszis sztár DJ-k érkeznek majd, mint Jan Blomqvist + Band, Roni Size, Enrico Sangiuliano, Hernan Cattaneo, Paula Temple, Deborah De Luca, Andy C & Dillinja, Pan-Pot, Adriatique és ahogy azt már megszokhattuk, idén is Pre-NYE bulival érkezik a Kollektiv Turmstrasse.

A nyár folyamán ráadásul a KisHall is megújult: új, nagyobb kiszolgáló felületet, valamint egy VIP területet is kialakítottak, illetve a terem dizájnja is felfrissült. Emellett egy teljesen új hangrendszerrel szerelték fel a KisHallt, így a tökéletes hangzás garantált. Érdemes kipróbálni!

További információk és jegyek: akvariumklub.hu

Fotókredit: Akvárium Klub/Hegyi Lili, Koncz Márton