Berobbant a TikTok világába a kávémárka

2022. 07. 12., 11:50pm
Különleges kampánnyal indította el TikTok fiókját a kávézólánc

 

A márka az új felületen izgalmas pályázattal mutatkozik be vendégeinek. Keresi azokat a tartalomgyártókat, akik rajonganak italkülönlegességeiért és ezeket kreatív ötleteikkel a szélesebb közönség számára is bemutatnák. A legtehetségesebbekkel hosszú távon együtt dolgoznak majd.

A Starbucks Magyarország 2022 novemberében elindította saját csatornáját a TikTok-on, így a világhírű kávézólánc magyarországi híreit és újdonságait mostantól egy új közösségimédia-felületen is követhetik a vendégek. A vállalat bízik abban, hogy a TikTok segítségével a számára fontos üzeneteket, mint a fenntarthatóság, a környezettudatosság, az élelmiszerpazarlás elleni küzdelem és az elfogadás, még több emberhez tudja eljuttatni, mindezt kreatív, szórakoztató formában.

A cég céljai eléréséhez partnereket is keres, akikkel közösen változatos módokon tudnak együttműködni. A Starbucks Testerek megtalálásához a vállalat meghirdette közösségi média felhívását, a Starbucks Tester pályázatot. A felhívásra bárki jelentkezhet, aki rendelkezik saját TikTok csatornával és szívesen osztana meg tartalmakat kedvenc Starbucks pillanatairól.

A TikTok napjaink egyik legnépszerűbb közösségi média platformja, amelynek lehetőségeit vezető kávézóláncként mi is szeretnénk kihasználni. Ezen a felületen akár egy rövid videóval is többezres nézettségre tehetnek szert a felhasználók, amely segíthet bennünket abban, hogy a számunkra fontos értétkeket egy szélesebb, és talán új közönséghez is eljuttathassuk.” – mondta Kerek Fanni, a Starbucks magyarországi brand managere. – Ez a felület a kreatív tartalmak bölcsője és a fiatal tehetségek felfedezőhely. Eezért is döntöttünk úgy, hogy itt szeretnénk megtalálni Starbucks Testereinket.”

A Starbucks Tester programra az érdeklődők nevük, elérhetőségeik és TikTok csatornájuk linkjének beküldésével jelentkezhetnek. Az adatokat a tiktok.hu@amrest.hu e-mail címre várja a vállalat, az ide érkező pályázatok lesznek érvényesek. A legkreatívabb jelentkezők hosszú távú együttműködést is nyerhetnek a márkával, amely során további előnyökben részesülnek, és még a megjelenésük előtt kipróbálhatják a legújabb Starbucks italokat.

További információ a Starbucks Tester pályázatról a Starbucks Magyarország TikTok videójában érhető el.