Bemutatkozik a Magic of Stones

2019. 30. 08., 10:10pm
Az őszi, Magic of Stones kollekcióban a merész színek, a humoros tervezés és a misztikus szimbólumok dominálnak. A Thomas Sabo kampányképeken a márka globális nagykövete, Rita Ora, szerepel.

Az őszi, Magic of Stones kollekcióban a merész színek, a humoros tervezés és a misztikus szimbólumok dominálnak. A Thomas Sabo kampányképeken a márka globális nagykövete, Rita Ora, szerepel.

A közel 200 újdonságon – gyűrűk, nyakláncok, fülbevalók, karkötők, órák – változatos módon jelennek meg a varázslatos tervezési elemek. Az ékszerek szokatlan újraértelmezése számos változatot kínál idén is a márka választékában.

MAGIC OF STONES KOLLEKCIÓ

Egyszerűen varázslatos, amelyet a színek és a különleges szerencse szimbólumok inspiráltak. Csillagok és élénk színek jellemzik az új kollekciót, amit arra terveztek, hogy a vásárlókat az élet varázslatos pillanataira emlékeztessék.

Az idei őszi téli kollekciót a varázslat, a szimbólumok mély tartalmának megjelenítése, mágikus minták szövik át. Szkarabeusz, macska, csillagképek.

Filigrán mintákkal készültek a csillag kollekció darabjai. Nyakláncok fülbevalók, gyűrűk készültek színes kő berakással, amit kézzel, bonyolult csiszolással készítenek.

STERLING SILVER KOLLEKCIÓ

Ikonikus, részlet gazdag formák, izgalmas anyagvariációk – megérkezett a 2019-es őszi-téli Sterling Silver kollekció egymásra épített ékszer kompozíciókkal, és kifejező szimbólumokkal. Az új szezonban a márka a hagyományait eleveníti fel egyedi, könnyen variálható gyűrűk, nyakláncok és karkötők széles választékával.

Több ezer legenda és történet vonul be az égi test körül, amelynek holdfázisai állítólag jelentős hatással vannak hangulatunkra és egészségünkre. De más misztikus és gondoskodó szimbólumok is jellemzik az új gyűjteményt: az utat mutató iránytű, az élet szimbolikus labirintusa és a varázslatos macska tükröződik ezeknek a varázslatos ékszereknek a tervezési nyelvén. Mindkettő erős életpartner és saját személyiségének kifejezője.

A TE IDŐD, A TE STÍLUSOD - ÓRA KOLLEKCIÓ

Minden Thomas Sabo óra feltűnést kelt: egyedi stílus, szimbolikus jelentés, különleges szín és anyag kombináció jellemzi.

Az óra kollekció darabjai jól illeszkednek az ékszerekhez. Tökéletes ajándékok lehetnek az életben fontos szerepet játszó nőknek, édesanyának, barátnőnek, kedvesnek, testvérnek, minden ékszert imádó nőnek és férfiaknak.

Az ezüst minták stílusa egyedi és félreérthetetlen. A témák ugyanolyan változatosak, mint maga az élet.

IKONIKUS FORMÁK - REBEL AT HEART

Extravagáns és kifejező a rock 'n' roll lélek számára. Kézzel készített, precíz kézműves munka ezüstből és kézzel szedett drágakövekből: a szív vonalában lévő ikonikus Rebel-t a férfias tervezési kódok különleges érzése jellemzi.

Erős, lázadó és egyedi minden módon: Csak koncentrálj és csináld.... feltűnő ékszerekkel! Egy időtlen társat keresel? Az új gyűrűk lenyűgözőek, akár saját, akár más gyűrűvel kombinálva. Az ékszerek különleges jelentéssel bírnak, ezért a Rebel at Heart darabjai tökéletesek minden olyan férfinak vagy nőnek, aki keresi a szimbolumokat.

Fedezze fel a Power gyöngyöket élénk türkiz árnyékban, vagy fedezze fel az értelmes Tigrisszem köveket, amelyek állítólag védelmet nyújtanak a viselőnek!

A “Magic of Jewellery” arca

Rita Ora popsztár lesz a következő két évben a THOMAS SABO arca, jelentették be. Ez az első olyan kollekció, amit a sztár támogat. A popsztár személyisége, és az ékszerek iránti rajongása tükröződik az új dizájnban.

Rita Ora: „Az ékszerek csillogását és fényét átveszi a Te kisugárzásod! Inspirálni szeretném a nőket, hogy bátran viseljék ezeket a csodálatos ékszereket és tapasztalják meg az ékszerek varázslatos erejét, hozzák létre saját személyes megjelenésüket tele energiával és élettel.”

Rita áll a középpontjában a 2019-es őszi / téli kampánynak, amelyet a Cass Bird fényképezett.

 “Nagyon boldog vagyok, hogy a THOMAS SABO márkával dolgozhatok együtt. Az ékszerek életem részét képzik: emlékeket őriznek a múltból, a jelenből és a jövőből, általuk alakíthatom stílusomat és egyéniségemet. A THOMAS SABO darabok inspirálnak változatosságukkal és valóban mindenkihez szólnak, mindenkit boldoggá tesznek.” mondta Rita Ora az eseményen összegyűlt hazai és a nemzetközi vedégek előtt.

Az énekesnővel történő együttműködéssel a THOMAS SABO minden korcsoportot szeretne megszólítani és hangsúlyozni szeretné a márka nemzetközi mivoltát. A Rita Ora-val folytatott kampány az ékszerek varázslatos energiájára és önmagunk kifejezésére összpontosít.

“Rita Ora magabiztos megjelenése, hitelessége és szenvedélye saját álmainak megvalósítása, egy olyan globális közösség vezető egyéniségévé teszi, amely a THOMAS SABO ékszerek világát tökéletesen szemlélteti”- hangsúlyozta Thomas Sabo, a cég alapítója.